| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 3. Uberbabe prvenstvo-FINALE: stipe_zg vs negatron u Humor forumu; Finale 3. uberbabe prvenstva : stipe_zg vs negatron Postavite slike... |
| Vidi Rezultate Anketa: 3. Uberbabe prvenstvo-FINALE: stipe_zg vs negatron | |||
| Laetitia Casta | | 9 | 47.37% |
| Carmella DeCesare | | 10 | 52.63% |
| Glasači: 19. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Offline | 3. Uberbabe prvenstvo-FINALE: stipe_zg vs negatron Finale 3. uberbabe prvenstva : stipe_zg vs negatron Postavite slike ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3. Uberbabe prvenstvo-FINALE: stipe_zg vs negatron Carmella!!! ali nema mi još ankete!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Offline | Re: 3. Uberbabe prvenstvo-FINALE: stipe_zg vs negatron Evo ankete, evoooo...pa nisu moderatori stalno online ![]() Anketa je otvorena dva dana pa glasajte za treću po redu uberbabe croportala ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 3. Uberbabe prvenstvo-FINALE: stipe_zg vs negatron Inače mi je Laetitia bolja, ali na ovoj slici mi je puno puno bolja Carmella tako da glasam za nju Glupo mi je sad glasat samo po ženskoj kakva je inače, a ne po slici koja je postavljena, tako da Carmella ima moj glas ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Tagovi: negatron, prvenstvofinale, stipe_zg, uberbabe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:28.