1. Ive_Ri
2. Purger
Raspravljate o temi 4. sezona CP virtualne kladionice - PRIJAVE u Forum Prvenstva forumu, dio Humor foruma; Evo, pravila su ista kao za sve sezone prije... Ja vodim kao i prošle sezone kladionicu bez koeficijenata, a ne ...
1. Ive_Ri
2. Purger
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
1. Ive_ri
2. Locrian - dvoboji ostaju, samo u malo izmjenjenom stanju što ovisi o broju kola i prijava...
3. Purger
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
1. Ive_ri
2. Locrian
3. Purger
4. Corto Maltese
Milosti ne tražim , niti bih vam je dao!
1. Ive_ri
2. Locrian
3. Purger
4. Corto Maltese
5. Mirko_zg
ive di mogu nać pravila?
RISE and SHINE
Što se tiče mog natjecanja, ukratko, svaki vikend (i utorak i srijedu ako se igra liga prvaka) stavljam jedno kolo (10 parova - gotovo uvijek su to sve nogometni parovi).
Igraš na svaki par 1,2,x,1x ili x2. Pogođeni znak nosi jedan bod, pogođeni dvoznak pola boda.
Pobjednik je naravno onaj tko kroz sva kola u cijeloj sezoni prikupi najviše bodova.
Postoje još dva formata natjecanja. Drugi vodi locrian (tablica se radi na temelju dvoboja između članova po kolima (onaj tko ima više pogođenih tipova naravno dobiva dvoboj), pobjeda u dvoboju nosi 3 boda, nerješeno 1 bod . Tu možda bude još nekih promjena u formatu, točnije će vam objasniti Locrian s obzirom da on vodi to natjecanje.
I postoji treći format koji će vjerojatno voditi waitmainute i čija se tablica formira na temelju osvojenih koeficijenata. Postoji jedna caka, promašeni dvoznaci nose gubitak na koeficijentima, tj. onda se množi sa manje od 1... o tome ćete također još više čut, a i vidjet u toku natjecanja, no sikiriki
Samom prijavom natjecati ćete se u sva tri formata natjecanja, igrate jednom prognozu za tih 10 parova svakog kola, i to se odmah uzima u obzir za sva tri formata natjecanja.
Nadam se da je barem približno jasno, a sve će biti kristalno jasno kad krene samo natjecanje![]()
Zadnji Uredio Ive_ri : 19-01-10 u 00:51
1. Ive_ri
2. Locrian
3. Purger
4. Corto Maltese
5. Mirko_zg
6. mate
I know that I was born and I know that Ill die.
The in between is mine.
I am MINE
1. Ive_ri
2. Locrian
3. Purger
4. Corto Maltese
5. Mirko_zg
6. mate
7. GP
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
1. Ive_ri
2. Locrian
3. Purger
4. Corto Maltese
5. Mirko_zg
6. mate
7. GP
8. wait
Samo zaborav cini kraj,nikad vrijeme ili kilometri,jer pokušavati nekoga na silu zaboraviti,znaci samo ga još više voljeti!
1. Ive_ri
2. Locrian
3. Purger
4. Corto Maltese
5. Mirko_zg
6. mate
7. GP
8. wait
9.kale