| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 5. uberbabe: 3. krug: 3. par u Humor forumu; Alena Seredova Mila Kunis... |
| Vidi Rezultate Anketa: Alena ili Mila? | |||
| Alena Seredova | | 14 | 45.16% |
| Mila Kunis | | 17 | 54.84% |
| Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | 5. uberbabe: 3. krug: 3. par Alena Seredova ![]() Mila Kunis ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5. uberbabe: 3. krug: 3. par Mila, htio bi ti biti drag draga, bio bi ti mali vrag zelio bih biti tvoga milkica liz zelio bih biti tih lizova niz Mila, zelim biti tvoja vila draga, zelim biti tvoja krema kakve nema prvo me razmazi onda me razdrazi zatim me razmotaj onda me progutaj Mila, sada sam ti postao drag o draga, sada sam ti mali vrag i sada kad sam postao tvoga milkica liz baci se na kolena i reci mi, pliz "Mili, zasto moje srce cvili?" "Mali gade, sto to tvoji prsti rade" prvo me razmazi onda me razdrazi zatim me razmotaj onda me progutaj mila, zelim biti tvoja vila draga, zelim biti tvoja krema kakve nema ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 204
![]() | Re: 5. uberbabe: 3. krug: 3. par Jako težak izbor, stvarno neznam koju bi, Alena mi je predobra , a i Mila s ovim pogledom jaoo neznam ,idem eci peci pec ![]()
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:07.