| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 5. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE u Humor forumu; Hvala bogu...hehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: 5. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Evo napokon ćemo krenuti. Kvotao sam ovo ispod da svi vide koji je sistem natjecanja. Još samo jedna slika mi fali, a ta će mi valjda bit poslana u toku natjecanja. Citat:
Dakle, još jednom , iz skupine možete glasati za bilo koje dvije slike, ali ne više jer inače se vaši glasovi neće brojati. Naravno, za manje od dvije možete, možete za samo jednu ako vam se samo ta sviđa. I ne glasajte sami za svoje slike jer ćete biti diskvalificirani. (samo upozorenje jer je u prošlom natjecanju bilo jedno varanje što sam tek kasnije vidio )1. krug natjecanja po skupinama: Evo skupina: Skupine Skupina A Veronica Araujo Cindy Taylor Đurđa Adlešić Catherine Zeta Jones Skupina B Barbara Radulović Monica Peta Wilson Aida Yespica Skupina C Lana Jurčević Selita Ebanks Ana Falchi Elena Anaya Skupina D Paola Rey Lucy Pinder Allesandra Ambrosio Brittany Murphy Skupina E Gisele Bundchen Alena Sederova Salma Hayek ? (još nije poslano) Skupina F Mila Kunis Crissy Moran Ana Ivanović Rachel Bilson Krenut ćemo uskoro. ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 5. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Rezultati 1. kruga po skupinama: Skupina A 1. Veronica Araujo 24 2. Cindy Taylor 19 3. Đurđa Adlešić 8 4. Catherine Zeta Jones (diskvalifikacija) Skupina B 1. Monica 19 2. Barbara Radulović 18 3. Aida Yespica 17 4. Peta Wilson 8 Skupina C 1. Lana Jurčević 23 2. Elena Anaya 14 (zbog više glasova modova i vip članova) 3. Ana Falchi 14 4. Selita Ebanks 12 Skupina D 1. Lucy Pinder 21 2. Paola Rey 18 3.Brittany Murphy 6 4. A. Abrosio (ili koja već ) 5 Skupina E 1. Alena Seredova 25 2. Carmen Electra 14 3. Gisele Bundchen 13 4. Salma Hayek 7 Skupina F 1. Mila Kunis 20 2. Ana Ivanović 16 3. Rachel Bilson 11 4. Crissy Moran 8 Parovi 2. kruga: 1. par : Veronica Araujo - Barbara Radulović 2. par : Cindy Taylor - Monica 3. par : Lana Jurčević - Paola Rey 4. par : Elena Anaya - Lucy Pinder 5. par : Alena Seredova - Ana Ivanović 6. par : Carmen Electra - Mila Kunis Sada idemo jedan po jedan par i anketa traje 1 dan.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click Zadnji Uredio Ive_ri : 11-02-08 u 14:53. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 5. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Rezultati 2. kruga: 1. par : Veronica Araujo - Barbara Radulović 13 - 19 2. par : Cindy Taylor - Monica 11 - 19 3. par : Lana Jurčević - Paola Rey 12 - 18 4. par : Elena Anaya - Lucy Pinder 14 - 15 5. par : Alena Seredova - Ana Ivanović 22 - 10 6. par : Carmen Electra - Mila Kunis 11 - 15 5 pobjeda gostiju od 6 parova ![]() Parovi 3. kruga: 1. par : Barbara Radulović - Monica 2. par : Paola Rey - Lucy Pinder 3. par : Alena Seredova - Mila Kunis
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #57 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 5. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Rezultati trećeg kruga: 1. par : Barbara Radulović - Monica 13-18 2. par : Paola Rey - Lucy Pinder 18-13 3. par : Alena Seredova - Mila Kunis 14-17 Finale: Monica Paola Rey Mila Kunis Anketa će trajati dva dana. Moć će se glasat za jednu ili dvije od ove tri opcije. I samo da napomenem da sam super zadovoljan sa dosadašnjim odazivom na glasanje, nadam se da će u finalu bit još više glasača ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #58 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 5. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Rezultat finala: Monica 32 Mila Kunis 17 Paola Rey 15 Sve slike koje su sudjelovale: 1. Oggy Lucy Pinder 2. gggiga Rachel Bilson 3. Ive_ri Aida Yespica 4. kresola Ana Falchi 5. xarfaxus Catherine Zeta Jones 6. spasoje Alena Sederova 7. vibica Peta Wilson 8. mmrki Paola Rey 9. volcom7 Lana Jurčević 10. Locrian85 Ana Ivanović 11.mirin979 Salma Hayek 12. liker_13 Elena Anaya 13. Nefertiti Selita Ebanks 14. ševa Veronica Araujo 15. dadyml Cindy Taylor 16. mišo_legenda Alessandra Ambrosio ( )17. trip Brittany Murphy 18. mimy Monica 19. mama Mila Kunis 20. Joks Barbara Radulović 21. Sahasa Crissy Moran 22. Čvarak Đurđa Adlešić 23. Moja malenkost Carmen Electra 24. slay Gisele Bundchen ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:13.

)

)
)