| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 6. uberbabe : 1. krug : skupina A u Humor forumu; Iva Šulentić Sarah Elizabeth Vanessa Marcil Cristal Houston... |
| Vidi Rezultate Anketa: napokon krećemo! | |||
| Iva Šulentić | | 8 | 25.81% |
| Sarah Elizabeth | | 12 | 38.71% |
| Vanessa Marcil | | 22 | 70.97% |
| Cristal Houston | | 5 | 16.13% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | 6. uberbabe : 1. krug : skupina A Iva Šulentić ![]() Sarah Elizabeth ![]() Vanessa Marcil ![]() Cristal Houston ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa Zadnji Uredio slay : 10-03-08 u 22:42. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina A vidim da je slay sredio, ja bezveze dodavao attachmente ![]() hvala slay, valda sam ja nešto sjebao s linkovima ![]() edit: al čini se da treća još ne radi ![]() imate u privitcima pa pogledajte al ne kužim zašto prije i ove druge nisu radile, ne vidim da je nešto mijenjano ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa Zadnji Uredio Ive_ri : 10-03-08 u 22:37. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina A Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina A ma pusti, vidiš da jebe nešto taj imagevenue, ako se slučajno maknu slike bolje da ostanu attachmenti a i photobucket mi nešto ne radi u zadnje vrijeme , ne želi mi uploadat ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina A ma to ive zagušio hostove sa uberbabe-om jer i imageshack isto sere u zadnje vrijeme i spor je, čak su stavili na sajt da se slike stavljaju preko thumbova da se rastereti bandwidtOT: iva ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.