| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 6. uberbabe : 1. krug : skupina B u Humor forumu; Idemo dalje... Dakle birate jednu ili dvije opcije od ove četiri... Daniela Pestova Francesca Lodo Jenna Jameson Anja Alavanja... |
| Vidi Rezultate Anketa: ....... | |||
| Daniela Pestova | | 8 | 25.81% |
| Francesca Lodo | | 15 | 48.39% |
| Jenna Jameson | | 11 | 35.48% |
| Anja Alavanja | | 11 | 35.48% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | 6. uberbabe : 1. krug : skupina B Idemo dalje... Dakle birate jednu ili dvije opcije od ove četiri... Daniela Pestova ![]() Francesca Lodo ![]() Jenna Jameson ![]() Anja Alavanja ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina B Jenna Jameson Anja Alavanja
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina B Po meni jedino Jenna. Ove ostale joj nisu ni do koljena. Ipak je samo jedna Jenna ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.