| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 6. uberbabe : 1. krug : skupina B u Humor forumu; 2... |
| Vidi Rezultate Anketa: ....... | |||
| Daniela Pestova | | 8 | 25.81% |
| Francesca Lodo | | 15 | 48.39% |
| Jenna Jameson | | 11 | 35.48% |
| Anja Alavanja | | 11 | 35.48% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina B hmmm da, anja alavanja i jenna jameson izjednačene...to jedino u virtuali može bit ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina B Specifična situacija. ![]() I Jenna Jameson i Anja Alavanja imaju i isti broj glasova i isti broj glasova vipovaca, modova i supermodova. (1-1 vipovci , 1-1 supermodovi, 1-1 plavi modovi) I šta sad ![]() Oćemo gledat koji vipovci i modovi imaju više rep-a pa da oni odluče ili kako? Moramo smislit neko pravilo za ovakve slučajeve. ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 6. uberbabe : 1. krug : skupina B ma imaš pravo, najbolje da majstoricu napravimo
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.