| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 6. uberbabe natjecanje - PRIJAVE u Humor forumu; Ja šaljem sutra ujutro....ne mogu sad mislit, premoren sam...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 6. uberbabe natjecanje - PRIJAVE nije ![]() morat ćemo nać još jednog rezervnog natjecatelja u slučaju da se kresola ne vrati prije nego krenemo s natjecanjem ali sumnjam da će on izdržat mjesec dana kao što misli da oće ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 6. uberbabe natjecanje - PRIJAVE Vratija sam se......nisam moga izdržat....ako niste nikog našli šaljem za pola sata sliku..... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #37 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: 6. uberbabe natjecanje - PRIJAVE Citat:
![]() Citat:
![]() Ajde ljudi šaljite slike pa da krenemo, manje od polovice slika imam za sada.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:27.

pa dobro si izdržap