| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 7. uberbabe : 2. krug : 5. par u Humor forumu; Lucy Becker Tiffany Taylor... |
| Vidi Rezultate Anketa: 2. krug : 5. par | |||
| Lucy Becker | | 15 | 65.22% |
| Tiffany Taylor | | 8 | 34.78% |
| Glasači: 23. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | 7. uberbabe : 2. krug : 5. par Lucy Becker ![]() Tiffany Taylor ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7. uberbabe : 2. krug : 5. par A kaj ja znam... u biti opće nebum glasal za trebu već za ekipu koja ju je fotošopirala... aj biram ovu prvu jer se vidi da ima kožu...ova 2. mi je nekak preglatka... dakle Lucy
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7. uberbabe : 2. krug : 5. par Citat:
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.