| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE u Humor forumu; sorry... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Saljes sliku Ive ri na pp, on je zaduzen za uberbabe.. Zenska koliko ja znam smije biti gola ali joj se ne smije vidjeti jel, spolni organ..siske moze.. A sliku normalno u pp ubaci i posalji mu..ako ti stvari jos nisu jasne obrati se Ivetu ![]() I cekamo jos jednu prijavu ja mislim i sve slike od kandidata pa se krece onda.. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Citat:
Žena smije biti polugola, znači ne smije se vidjet ono najbitnije, jel znaš ono šta počinje na p ![]() Šalješ mi je tako da je uploadaš na neki servis (photobucket,imagesforme,imagevenue ili neki drugi) i onda mi taj link pošalješ na pm (private message da ne bi bilo zabune )Nadam se da je sve jasno ![]() Ako nije pitaj što trebaš isto na pm.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Ajde oće se taj jedan još prijavit ovdje prije sljedeće godine ![]() 1. Ive_ri 2. Xarfaxus 3. Joks 4. daka 5. mirin979 6. Nef 7. sahasa 8. gggiga 9. denserica 10. Wolf-HR 11. dada 12. eva 13. Barba Loc 14. pajo-patak 15. ševa 16. volcom7 17. mišo 18. marinko 19. trip 20. slay 21. Oggy 22. One-of-us 23. waitaminute Dakle, još taj/ta 24. fali.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C Zadnji Uredio Ive_ri : 12-04-08 u 17:46. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Evo ja ću, vidim da se mučiš skupit ekipicu ![]() 1. Ive_ri 2. Xarfaxus 3. Joks 4. daka 5. mirin979 6. Nef 7. sahasa 8. gggiga 9. denserica 10. Wolf-HR 11. dada 12. eva 13. Barba Loc 14. pajo-patak 15. ševa 16. volcom7 17. mišo 18. marinko 19. trip 20. slay 21. Oggy 22. One-of-us 23. waitaminute 24. mmrki
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #40 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE 1. Ive_ri 2. Xarfaxus 3. Joks 4. daka 5. mirin979 6. Nef 7. sahasa 8. gggiga 9. denserica 10. Wolf-HR 11. dada 12. eva 13. Barba Loc 14. pajo-patak 15. ševa 16. volcom7 17. mišo 18. marinko 19. trip 20. slay 21. Oggy 22. One-of-us 23. waitaminute 24. mmrki Ovi crveni još trebaju slat slike ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:26.

znaš ono šta počinje na p