| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE u Humor forumu; ccc. sad izaberem neku koja nije presisata i onda ju dvije mljekare prešišaju Ja fakat ne kuzim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE ccc. sad izaberem neku koja nije presisata i onda ju dvije mljekare prešišaju ![]() Ja fakat ne kuzim ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Novo uberbabe prvenstvo...kak sam to fulal..bit će zbog banna ![]() ..i ko je opće dobil prošlu ![]() eo i ja se prijavljujem za novi...
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Citat:
![]() prije kad su skupine bile onda je dva dana bila anketa , sad je po jedan dan kad je ovako , zato ti se čini da ide ful brzo ![]() Citat:
![]()
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina B - glasanje | ||
| | |
| | #55 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Rezultati 2. kruga: 1.par: Ewa (Iga) Wyrwal - Gabriela Spanic 13-9 2.par: Brooke Burns - Denise Richards 12-11 3.par: Jaime Koeppe - Gabrielle Lupin 19-12 4.par: Natasha Yi - Krystal Forscutt 4-18 5.par: Lucy Becker - Tiffany Taylor 15-8 6.par: Hillary Swank - Seren Gibson 18-8 Parovi 3. kruga: 1. par : Ewa (Iga) Wyrwal - Brooke Burns 2. par : Jaime Koeppe - Krystal Forscutt 3. par : Lucy Becker - Hillary Swank
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina B - glasanje |
| | |
| | #56 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Rezultati 3. kruga: 1. par : Ewa (Iga) Wyrwal - Brooke Burns 11-13 2. par : Jaime Koeppe - Krystal Forscutt 13-14 3. par : Lucy Becker - Hillary Swank 16-8 Finale: Brooke Burns Krystal Forscutt Lucy Becker
| | |
| | #57 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 7. uberbabe prvenstvo - PRIJAVE Rezultat finala: Lucy Becker 17 Krystal Forscutt 16 Brooke Burns 5 Pobjednik je Volcom. Čestitamo ![]() Popis svih sudionika : 1. Ive_ri Karmen Barić 2. Xarfaxus Jaime Koeppe 3. Joks Ewa (Iga) Wyrwal 4. daka Gabrielle Lupin 5. mirin979 Gabriela Spanic 6. Nef Brooke Burns 7. sahasa Lana Banely 8. gggiga Denise Richards 9. denserica Kim Kardashian 10. Wolf-HR Neve Campbell 11. dada Seren Gibson 12. eva Megan Ewing 13. Barba Loc Anna Brie 14. pajo-patak Hillary Swank 15. ševa Elizabeth Berkley 16. volcom7 Lucy Becker 17. mišo Krystal Forscutt 18. marinko mary elizabeth winstead 19. trip Kaley Cuoco 20. slay Gemma Atkinson 21. Oggy Mercedes Terrell 22. One-of-us Natassia Malthe 23. waitaminute Natasha Yi 24. mmrki Tiffany Taylor
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.