| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 8. uberbabe natjecanje : 1. krug : skupina B u Humor forumu; Dakle, glasate za dvije opcije, ne smijete za svoju. Rita Faltoyano Jelena Glišić Aliya Wolf Lola Luv... |
Vidi Rezultate Anketa: idemo dalje | |||
| Rita Faltoyano | | 13 | 40.63% |
| Jelena Glišić | | 8 | 25.00% |
| Aliya Wolf | | 19 | 59.38% |
| Lola Luv | | 15 | 46.88% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 32. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #8 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8. uberbabe natjecanje : 1. krug : skupina B Aliya Wolf Lola Luv
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8. uberbabe natjecanje : 1. krug : skupina B ne vidin slike ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 530
![]() ![]() | Re: 8. uberbabe natjecanje : 1. krug : skupina B meni se sve normalno vidi (a vidim da i tamo u ubercar natjecanju neki ne vide slike a ja vidim) nemam pojma šta je s timglasam za Jelenu i Ritu
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:03.

meni se sve normalno vidi (a vidim da i tamo u ubercar natjecanju neki ne vide slike a ja vidim) nemam pojma šta je s tim