| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 8. Ubersong: Četvrtina - 2. Par u Humor forumu; Dire Straits... |
| Vidi Rezultate Anketa: Brothers In Arms VS Nothing else matters (S&M) | |||
| Brothers In Arms | | 12 | 50.00% |
| Nothing else matters (S&M) | | 12 | 50.00% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 8. Ubersong: Četvrtina - 2. Par Uuuuu, napeto je napeto. Ja ovdije neću glasat(!), jer ne želim nikog zakinuti, tj. da ne bih nekom presudio - ne bih mogao podnijeti pritisak .(ali da se mene pita - d-s-b-i-a )
__________________ Play Hard, Play Smart, Play Together - Have Fun |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8. Ubersong: Četvrtina - 2. Par Serv, što ćeš sada? Ponoviti glasanje uz idući par? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 8. Ubersong: Četvrtina - 2. Par Kad sam ja zadnji puta ovo pogleda bilo je 11-1 za Metaliku.... ![]() Izgleda da su Straitsi odlični finišeri... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

.
)