| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 8. Ubersong: Osmina - 8. Par u Humor forumu; Hladno Pivo - Pitala Si Me Ben E. King - Stand By Me Edit: mora sam prominit drugi spot jer je izbrisan... ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Pitala Si Me VS Stand By Me | |||
| Pitala Si Me | | 6 | 27.27% |
| Stand By Me | | 16 | 72.73% |
| Glasači: 22. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | 8. Ubersong: Osmina - 8. Par Hladno Pivo - Pitala Si Me Ben E. King - Stand By Me Edit: mora sam prominit drugi spot jer je izbrisan... Ako nije u redu, nek me natjecatelj obavijesti na PM.
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. Zadnji Uredio Servant : 24-02-08 u 18:44. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: 8. Ubersong: Osmina - 8. Par Ne radi niti meni ![]() Al svejedno...Hladno pivo ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 204
![]() | Re: 8. Ubersong: Osmina - 8. Par ni meni nije radio do maloprije, sad je proradio ali je sve još dosta usporeno Inače, glasam za Stand by me, odličan izbor ![]()
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:52.