| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 8. Ubersong: Šesnaestina - 15. & 16. Par u Humor forumu; Bob Sinclar - Love Generation Carlos Santana - Black Magic Woman ------------------------------------------------------------------------------------ Hladno Pivo - Pitala Si Me Tori Amos - Enjoy the Silence... |
| Vidi Rezultate Anketa: Zadnji par, voteZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzz | |||
| (15. Par) Love Generation | | 8 | 40.00% |
| (15. Par) Black Magic Woman | | 9 | 45.00% |
| (16. Par) Pitala Si Me | | 11 | 55.00% |
| (16. Par) Enjoy the Silence | | 8 | 40.00% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 20. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | 8. Ubersong: Šesnaestina - 15. & 16. Par Bob Sinclar - Love Generation Carlos Santana - Black Magic Woman ------------------------------------------------------------------------------------ Hladno Pivo - Pitala Si Me Tori Amos - Enjoy the Silence
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 8. Ubersong: Šesnaestina - 15. & 16. Par enjoy the silence i black magic woman!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray - "Lost in Translation" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 8. Ubersong: Šesnaestina - 15. & 16. Par black magic woman i pivo ![]() iako mi je ovo bilo dosta teško odabrati jer mi svaka pjesma ima vrijednost,ali ipak kralj santana uvijek!! ![]()
__________________ Dno is my good friend. I wanna be like Dno. Dno have so many friends. Dno is everywhere. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: 8. Ubersong: Šesnaestina - 15. & 16. Par pitala si me
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: 8. Ubersong: Šesnaestina - 15. & 16. Par Bob i Hladno pivo (uvijek hladno pivo )
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

)