| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 9. uberbabe natjecanje : PRIJAVE u Humor forumu; Eto, krećemo s još jednim uberbabeom Citirao sam svoju poruku iz prethodnih natjecanja, ovakva su pravila za 9. uberbabe, da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Eto, krećemo s još jednim uberbabeom ![]() Citirao sam svoju poruku iz prethodnih natjecanja, ovakva su pravila za 9. uberbabe, da netko slučajno ne bi rekao da nije obaviješten ![]() Citat:
Dakle, najprije ćete mi poslati sliku , a odmah nakon toga se prijaviti ovdje. Nema prijavljivanja ovdje dok ne pošaljete sliku na pm. Tako ćemo izbjeći da se netko prijavi, a kasnije kad bude trebalo krenuti natjecanje da ga nema na forumu, a i mislim da bi se tako brže moglo skupiti sve slike i krenuti s natjecanjem. Eto, vidjet ćemo kako će funkcionirati ovo prvi puta. ![]() Ovdje vam je popis slika koje su već bile korištene u proteklim uberbabe-ovima i koje ne smijete ponovno odabrati. Adriana Lima Aida Yespica Alena Sederova Alessandra Ambrosio Alina Vacariu Aliya Wolf Allysa Milano Amber Evans Ana Falchi Ana Ivanović Angel Dark Angelina Jolie Anita Korsos Anna Brie Anja Alavanja Aria Giovanni Arielle Kebbel Barbara Mori Barbara Radulović Beyonce Knowless Bianca Beauchamp Brittany Daniel Brittany Murphy Brooke Belle Brooke Burns Candice Michelle Carmella DeCesare Carmen Electra Catherine Zeta Jones Charisma Carpenter Christina Milian Cindy Taylor Collien Fernandez Crissy Moran Cristal Houston Curica Daniela Pestova Denise Milani Denise Richards Donna Feldman Đurđa Adlešić Elena Anaya Elena Santarelli Elisha Cuthbert Elizabeth Berkley Elizabeth Hurley Eva Longoria Eva Mendes Ewa (Iga) Wyrwal Famke Janssen Fernanda Tavares Francesca Lodo Frederique van der Wal Gabriela Spanic Gabrielle Lupin Gaby Espino Gemma Atkinson Giorgia Palmas Gisele Bundchen Heidi Cortez Heidi Klum Hillary Swank Hornyák Dundika Hajnalka Iva Jerković Iva Šulentić J.L.Hewitt Jaime Koeppe Jaime Pressly January Jones Jarah Mariano Jelena Glišić Jenna Jameson Jennifer Lopez Jessica Alba Jessica Biel Jessica Burciaga Johanna Krupa Jolene Blalock Josie Maran Kaley Cuoco Karen McDougal Karmen Barić Kate Beckinsale Katia Dilago Keeley Hazell Kelly Brook Kelly Monaco Kim Kardashian Kimberly Holland Kobe Kaige Kristen Kreuk Krystal Forscutt Laetitia Casta Lana Banely Lana Jurčević Leonor Varela Lola Luv Louise Glover Lucy Becker Lucy Pinder Manuela Acuri Mariah Carey Marjorie De Sousa Mary mary elizabeth winstead Megan Ewing Megan Fox Megan Qt Mena Suvari Mercedes Terrell Michelle Waterson Mila Jovovich Mila Kunis Missy Peregry Monica Monica Belluci Monica Leigh Monika Kravić Natasha Yi Natassia Malthe Necole Velasquez Neve Campbell Nicole Narain Nicole Scherzinger Nikolina Pišek Pamela Anderson Pamela David Paola Rey Paris Hilton Peta Wilson Petra Nemcova Rachel Bilson Rihanna Rita Faltoyano Salma Hayek Sandee Westgate Sandra Larossa Sandy Summers Sara Tommasi Sarah Elizabeth Sarah Harding Scarlett Johansson Selita Ebanks Seren Gibson Severina Shannyn Sossamon Silvina Luna Sonia Ferrer Sonja Kovač Stacey Dash Stacy Kamano Sunčica Travica Tetica Tiffany Mulheron Tiffany Taylor Triana Iglesias Tyra Banks Vanessa Marcil Veronica Araujo Veronika Zemanova Verunka Siesta Vida Guerra Willa Ford Yamila Diaz Yurizan Beltran Molio bih moderatore da stave ovo kao sticky ![]()
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 9. uberbabe natjecanje : PRIJAVE Mislim da ne čitate pravila, pogotovo ono poboldano ![]()
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. uberbabe natjecanje : PRIJAVE Ko ne čita? A? A? A? A? Sad me tamo piši ko numero uno.... ![]() 1. Locrian 2. Gigach..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. uberbabe natjecanje : PRIJAVE 1. Locrian 2. Gigach 3. Xarafaraxuraxus 4. lol_lol 5. denserica btw. - jako pametno ovo sa slanjem slike prije prijave ![]() to bi se trebalo uvesti u sva natjecanja dobis rep kad budem mogla ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.