| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 9. Ubersong: F 1 N A L E u Humor forumu; niti jedna..sry ali nisu to stvari za finale... |
| Vidi Rezultate Anketa: sshmmm | |||
| Heroj Ulice | | 15 | 62.50% |
| Ne Dirajte Mi Ravnicu | | 9 | 37.50% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: F 1 N A L E Čestitke pobjedniku i hvala svima koji su glasali (tijekom natjecanja i u finalu). ![]() Citat:
U svakom slučaju hvala- sad se osjećam prosvijetljen. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: F 1 N A L E Ukusi se razlikuju. Nisam nista rekla o emocijalnom znacenju, vec o cinjenici da mi je to jedna od najgorih pjesama na natjecanju.. Isto kao i What A Wonderful World, opcenito ti klasici, kao sto je i ova pjesma su kao takvi dobro prodavani.. No sto se tice kvalitete, postoje bolje pjesme.. Ovo mi nije mjesto za takvu pjesmu.. To je moje misljenje, a svoje slaganje, tj. neslaganje sa njime si pokazao, ne kuzim zasto si se uopce osjecao prozvanim?
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: F 1 N A L E Iz istog razloga zbog kojeg sam i prvi čestitao pobjedniku- to što si tako s visine spljuvala je bila moja pjesma. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: F 1 N A L E Nisam htjela da ispadne receno "s visine", zato se ispricavam, ako sam ostavila takav dojam. Sto se tice toga da sam ju popljuvala, nije razlog toga sto je pjesma meni dobra/losa, vec sto je po meni bilo puno boljih pjesama od ove.. I sto pjesme poput ove stalno pobjeduju u ubersongu.. Nothing thrilling ![]() Bilo kako bilo, cestitke pobjedniku i drugoplasiranome. ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

U svakom slučaju hvala- sad se osjećam prosvijetljen.