| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 9. Ubersong: Grupa II u Humor forumu; Meat Loaf - I Would Do Anything For Love Riblja Čorba - Lutka Sa Naslovne Strane Radiohead - Karma Police Matko Jelavić - Majko ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Glasajte za maximalno 2 pjesme po izboru | |||
| I Would Do Anything For Love | | 11 | 44.00% |
| Lutka Sa Naslovne Strane | | 12 | 48.00% |
| Karma Police | | 6 | 24.00% |
| Majko Stara | | 13 | 52.00% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 25. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 9. Ubersong: Grupa II isto ka mirin.... i moram dodat da mi je Majko veeeliki favorit natjecanja, ima mi pisma emotivne vrijednosti....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 9. Ubersong: Grupa II Majko Stara I Would Do Anything For Love
__________________ Amicus cetrus in re incerta cernitur! Pouzdan prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji! Vidim da sam ostao zapamćen kao Hello Kitty fan, pa evo povratak Hello Kitty avatara!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: Grupa II lutka sa naslovne strane i rejdiohed
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: Grupa II majko stara definitivno, jedna od pjesama koja budi uspomene ![]() i ova od meat loafa pjesma - I would do anything for love mi je fora, prvi put ju čujem, stvarno super pjesma ![]()
__________________ Svi pjevaju ja ne čujem Nikome se ne radujem Samo tebe očekujem |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: Grupa II Matko...kad se sjetim tuluma na kojima sam to pjevao polupijan zagrljen u ekipi ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.