| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi 9. Ubersong: Osmina IV u Humor forumu; Zlatni Dukati - Ne Dirajte Mi Ravnicu Matko Jelavić - Majko Stara... |
| Vidi Rezultate Anketa: tup tup | |||
| Ne Dirajte Mi Ravnicu | | 8 | 50.00% |
| Majko Stara | | 8 | 50.00% |
| Glasači: 16. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: Osmina IV ja sam prvo mislila da je ova pjesma majko stara zajebancija,,da je netko to stavio kao sprdnju......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: Osmina IV Ovo stvarno ne znam.. Obje su pjesme onako, narodne.. Ok su, ali zbilja ne znam koju bih odabrala..
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 9. Ubersong: Osmina IV Majko stara je zakon zakona..... ![]() Odlična je i Ne dirajte mi ravnicu, ali ova mi je ipak bolja... ![]() EDIT: koliko sam puta mrtav pijan urlao na tu pjesmu, više se ni ne sjećam... ![]() EDIT: A na jednim svatovima di mi je jedan od najboljih prijatelja doša avionom navečer iz njemačke, samo da bude par sati s nama (odma ujutro u 6 iša ća)....i kad je potira pjevača i nama (ekipi) je zapiva....ajme, mislija sam srce će mi pući...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 08-04-08 u 11:38. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-02-07 Lokacija: Osijek Godina: 27
Poruka: 225
![]() ![]() ![]() | Re: 9. Ubersong: Osmina IV Težak izbor, presudilo je to što sam ipak dijete slavonske ravni...
__________________ "A me basta di sapere che mi pensi anche un minuto perché io so accontentarmi anche di un semplice saluto..." http://libar.bloger.hr/ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:59.

Ok su, ali zbilja ne znam koju bih odabrala..