| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi Croportal online liga u Humor forumu; Dakle, na ovoj stranici se može online igrati s drugim igračima igre kao što su pikado, šah, par vrsta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Croportal online liga Dakle, na ovoj stranici se može online igrati s drugim igračima igre kao što su pikado, šah, par vrsta biljara, dame, reversi...... Moja ideja je da se izvuče par igri pa da napravimo online Croportal ligu..... Igralo bi se po Bergeru svatko sa svakim dok nebi dobili prvaka...... Ako ima zaintersiranih pišite..... 1. Loc
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Croportal online liga 1. Loc 2.M4rK0 3.speki 4.mirin979 5. gggiga 6. icegirl
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal online liga jao kako sam tu prije znao snooker igrat ![]() 1. Loc 2.M4rK0 3.speki 4.mirin979 5. gggiga 6. icegirl 7. lol_lol
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.