| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi Croportal online liga u Humor forumu; kaj cu kad neam sanse..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal online liga ja idem na more večeras, nismo odigrali ni pola... tako da predajem sve! sahataba ide dalje
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal online liga Citat:
edit: pošto smo predali oboje, nek se nađu nova dva para ![]()
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal online liga Budući da broj zainteresiranih svakog dana opada, ukidam Croportal online ligu..... Ukoliko je netko zainteresiran ipak za ovakvu ili sličnu vrstu natjecanja neka me kontaktira na pp pa ćemo nešto iskemijat...... Molim nekog od modova da ovu temu zatvori...... Pozdraf, Loc......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal online liga Nije to dobro organizirano. Dovoljno je igrati 3 partije, 6 ih je već previše. Glupo je igrati sve igre. Ja ne znam i ne volim igrati šah i sad bi morala za neko natjecanje. Bilo bi bolje da si stavio natjecanje, možda dva para tjedno ali da se svatko prijavi za igru koju želi, a ne sve igrice igrati 6 puta.
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #67 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal online liga Pa šta odmah na vičeš....... Aj mi na pp pošalji koje bi igre igrala..... Imam ideju.... ![]() E, ne još.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal online liga Naravno, tek kada popizdim i sve pozatvaram i ukinem sjete se ispraviti ono što nevalja..... Znači, nakon konzultacija (hvala, icegirl) uvodi se novi princip online lige..... U ovom slučaju turnira.... 1. Igra se na ispadanje na 3 dobivene....... 2. Od igrača traži se da se registriraju na dotičnoj stranici s nickom istim ili sličnim s kojim će se natjecati u ovoj ligi. 3. Svaka disciplina imat će svoj turnir i zasebno će se igrati i prijavljivati. 4. Parovi će biti objavljeni. Budući da je nemoguće točno odrediti kada će tko biti slobodan, svi parovi imaju rok odigravanja, a to je tjedan dana. 5. Rezultat svake tekme će jedan od igrača poslati meni, zajedno sa slikom nakon završetka. Ukoliko nešto ne bude štimalo, zvat će se drugi igrač. Prijavljujete se za: Biljar (8 ball) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Šah 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Connect 4 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Pikado 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Ako ima još kakvih ideja, napišite dok opet ne bude kasno.... ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.