| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi Najbolja slika - 2.kolo: Joks vs Maslow u Humor forumu; hehe...Joksova slika mi je jedna od najačih postavljenih na forumu.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Najbolja slika - 2.kolo: Joks vs Maslow | |||
| Joks | | 18 | 56.25% |
| Maslow | | 14 | 43.75% |
| Glasači: 32. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolja slika - 2.kolo: Joks vs Maslow hehe...Joksova slika mi je jedna od najačih postavljenih na forumu.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najbolja slika - 2.kolo: Joks vs Maslow Definitivno Joks, odlična slika ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| next best thing | Re: Najbolja slika - 2.kolo: Joks vs Maslow Citat: upravo tako, najveća fobija, još nešto što moja kraljica i ja imamo zajedničko zato moj glas maslowu, inače je slika ok ali...![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolja slika - 2.kolo: Joks vs Maslow Čestitam Joks ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: Najbolja slika - 2.kolo: Joks vs Maslow
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Veteran | Re: Najbolja slika - 2.kolo: Joks vs Maslow Hvala svim mojim glasačima i pozivam vas da u sljedećem krugu ponovo glasate za mene i obećajem vam da vam psić sa slike neće nauditi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2kolo, joks, maslow, najbolja, slika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.

zato moj glas maslowu, inače je slika ok ali...