| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi Prijave za 1. UBERMEN natjecanje u Humor forumu; 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 Oću i ja ovdje ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR Pretpostavljam da ne treba imena kao u Uberbabeu nego samo slike? Ipak smo mi vama samo 'potrošna roba'... šmrc, šmrc
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje Citat:
![]() Ne ne ne wolfiću i imena hoćemo... Je, ak neka kokica ostane trudnička da zna koga tražit ![]() (sad idem malo drugdje zaspamat da mi vide potpis )Sve mi se čini da čemo brzo počet sa natjecanjem... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna nou vej da ovo propustim ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje Ocu i ja 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, prijave, ubermen |
« 10. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala - 2. par
|
3. prvenstvo u najboljoj slici, 1. kolo, 2. runda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:21.

ja mislila on ce prvi

pa čekao sam da se prijavim pod broj 9