| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi Prijave za 1. UBERMEN natjecanje u Humor forumu; 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef 15. Xarfaxus
__________________ Do not resent growing old. Many are denied the privilege. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje Vidim fino vas se skupilo ![]() Ajd kontam da može još koja curka tu doći, kaj ne ![]() Ponavljam ! (il možda nisam niti rekla ) ----> DA imena dečkiju svakako treba, lijepa slika face + tijela, face + torza... Al ne samo faca lijepo molim... I šaljite mi slike frajera polako nemojte se bojati ![]() Vidjet ćemo do kojeg ćemo broja ići, mislim da će biti sličan tip parova i grupa kao kod Iveta, budemo vidjeli... Pouzdam se u Vas i Vaše sposobnosti biranja frajera ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| next best thing | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje kad sam ovo zmislio, ovu formu natjecanja na forumu, ovo definitivno nisam predvidio , bravo dady ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje Thanx pharaoh ![]() A Vas bi fino zamolila da se fino ovako potpisujete kad se prijavljujete da se ne zgubimo... I odmah ću pofarbati da znate tko je poslao slike... 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef 15. Xarfaxus 16. Mama 17. Arlyn 18. dorina Znači odluka je pala... Pravila: ![]() Ivetov sistem, razmišljala sam si malo... Da stavim da se natječe 32 predugo bi trajalo pa neka bude 24 natjecatelja. 1.krug natjecanja Raspoređeni bi bili u skupinama, 6 skupina od po 4 slike. Glasa se za dvije i ne za više, niti za svoju to je automatska diskvalifikacija... Anketa traje dva dana... 2.krug natjecanja Znači ostaje 12 frajera. Prva dvojica frajera idu dalje i natječu se sa jedan sa jednim iz druge skupine, drugi sa ovim drugim iz druge... Pobjedit će jedan, znači tu su parovi... Anketa će tu trajati ili jedan il dva dana to ću još vidjeti. 3. krug natjecanja Sada su zatim 6 frajera koje ću opet podjeliti u parove i anketa će trajati dan dva koja će nam dati konačna tri macana 4. krug natjecanja Gore spomenuta 4 macana se natječu. Ta anketa će sigurno trajati 2 dana. Vrijedi pravilo što više glasova, ili ako je podjednak broj glasova ide kod kojeg ima veći br. glasova modova, vipova i tako... Po meni stvarno nije sramota da glasaju i frajeri zato se nemojte ustručavati... @ pharaoh @ Ti se isto prijavljuješ? ![]() Zadnji Uredio dadyml : 17-04-08 u 22:11. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef 15. Xarfaxus 16. Mama 17. Arlyn 18. dorina 19. daka ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef 15. Xarfaxus 16. Mama 17. Arlyn 18. dorina 19. daka (molim te daka )Evo poslali i gggiga i daka svoje prijedloge, ovo je fora dost brzo ide, trebale bi i ostale malo prignječiti u vezi slika... Još nešto: Lijepo Vas molim da onak budu frajeri taman onak, po štosu kak treba biti... Isto kak se i mi ženske trudimo da nađemo lijepe ženskice... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef 15. Xarfaxus 16. Mama 17. Arlyn 18. dorina 19. daka 20. mmrki da se i ja utrpam ![]()
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, prijave, ubermen |
« 10. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala - 2. par
|
3. prvenstvo u najboljoj slici, 1. kolo, 2. runda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

) ----> DA imena dečkiju svakako treba, lijepa slika face + tijela, face + torza... Al ne samo faca lijepo molim...