| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi Prijave za 1. UBERMEN natjecanje u Humor forumu; Vuxs, što se mene tiče možeš(ti si uvik dobrodošao), samo trebamo vidit što će reć capo dadyml.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje Vuxs, što se mene tiče možeš(ti si uvik dobrodošao), samo trebamo vidit što će reć capo dadyml.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Purger | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje Poslano... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje Ja sam dobio 'ostav' pa sam poslao zamjensku ( navodno se stavljanje cenzure do koljena smatra lažnim oglašavanjem i stvaranjem lažne slike u glasačkom tijelu ) Dady javi da li je sad OK.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje aaa muudrio Wolf muuudroo.. kako si nas samo htio izmamiti ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef 15. Xarfaxus 16. Mama 17. Arlyn 18. dorina 19. daka 20. mmrk 21. trip 22. Wamp 23. tamijan 24. waitaminute 25. teica I evo saljem sliku Dadi. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje možda se čak i 32 skupi ![]() 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef 15. Xarfaxus 16. Mama 17. Arlyn 18. dorina 19. daka 20. mmrk 21. trip 22. Wamp 23. tamijan 24. waitaminute 25. teica 26. Ive_ri |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje A niš, sad se mora ići do 32.... Ajde Vuxs, sad se prijavi- ali nema zafrkavanja. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Veteran | Re: Prijave za 1. UBERMEN natjecanje Kud svi tud i ja ![]() 1. dadyml 2. wjewerica 3. cina 4. Locrian85 5. Daidza 6. sahasa 7. denserica 8. volcom7 9. gggiga 10.speki576 11. Wolf-HR 12. nespretna 13. mirin979 14. Nef 15. Xarfaxus 16. Mama 17. Arlyn 18. dorina 19. daka 20. mmrk 21. trip 22. Wamp 23. tamijan 24. waitaminute 25. teica 26. Ive_ri 27. Joks
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajeri, natjecanje, prijave, ubermen |
« 10. Croportal Ubersong natjecanje: osmina finala - 2. par
|
3. prvenstvo u najboljoj slici, 1. kolo, 2. runda »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

navodno se stavljanje cenzure do koljena smatra lažnim oglašavanjem i stvaranjem lažne slike u glasačkom tijelu
) Dady javi da li je sad OK.

pusa