| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici u Humor forumu; Znam da nisam moderator, ali mislim da je bolje da se sada odmah otvore prijave (da se prije skupe ljudi), ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici Znam da nisam moderator, ali mislim da je bolje da se sada odmah otvore prijave (da se prije skupe ljudi), dok će pobijednik 1. natjecanja biti ubrzo proglašen. 1. ice |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici 1. ice 2. human_carpet 3. daidza
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici 1. ice 2. human_carpet 3. daidza 4. HornedRapid
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici 1. ice 2. human_carpet 3. daidza 4. HornedRapid 5. Hagan
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici 1. ice 2. human_carpet 3. daidza 4. HornedRapid 5. Hagan 6. sahasa
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici 1. ice 2. human_carpet 3. daidza 4. HornedRapid 5. Hagan 6. sahasa 7. Joks
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici 1. ice 2. human_carpet 3. daidza 4. HornedRapid 5. Hagan 6. sahasa 7. Joks 8. Ive_ri
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Prijave za drugo prvenstvo u najboljoj slici 1. ice 2. human_carpet 3. daidza 4. HornedRapid 5. Hagan 6. sahasa 7. Joks 8. Ive_ri 9. Kristijan 10. icegirl
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
![]() |
| Tagovi: drugo, najboljoj, prijave, prvenstvo, slici |
« Drugo prvenstvo u najboljoj slici, FINALE
|
6. Croportal Ubersong Natjecanje: Šesnaestina Finala - 1. Par »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:01.