| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Forum Prvenstva Raspravljate o temi UberZuperHero Prvenstvo ??? u Humor forumu; Eto pala mi još jedna ideja za prvenstvo, klasika prijave, i onda se natječemo sa nekim superherojem ili opakim zlikavcem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | UberZuperHero Prvenstvo ??? Eto pala mi još jedna ideja za prvenstvo, klasika prijave, i onda se natječemo sa nekim superherojem ili opakim zlikavcem ili junakom nekog filma. npr. Slay - Hulk vs. Silence - Rambo ili Kristijan - Daredevil vs. Mama - Buffy the vampire slayer neznam lupam isto se stave sličice radi ljepote (ko nevoli sličice) i bila bi fora da svako napiše zašto bi taj za koga glasaju bio bolji.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: UberZuperHero Prvenstvo ??? Sve je to super , samo me zanima zašto ispred svakog naslova za prvenstvo mora bit uber nekako nam se ustalila ta riječ ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| next best thing | Re: UberZuperHero Prvenstvo ??? Citat:
pa da neka kvaziterminologija koju sam provali kod prvog prvenstva pa se "primilo" ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prvenstvo, uberzuperhero |
« 1. Croportal ubersong natjecanje, polufinale: Ševa vs. Wonderwall
|
1. Croportal ubersong natjecanje, finale : Homesick vs. Wonderwall »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:19.

neznam lupam isto se stave sličice radi ljepote (ko nevoli sličice) i bila bi fora da svako napiše zašto bi taj za koga glasaju bio bolji.