...ja se imam namjeru pojavit...![]()
Raspravljate o temi 3. Međunarodni fotosajam 25.10.2008. u Zagrebu! u Fotografija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pozivamo Vas na 3. Međunarodni fotosajam koji će se održati 25. 10. 2008. godine u Pučkom otvorenom učilištu, Ulica grada ...
Zadnji Uredio romano : 11-08-08 u 21:59
Vojska.net - modovi za igre, vojna povijest
IvanBajlo.com - web savjeti
Svijet fotografije - sve o fotografiji, digitalnoj, klasičnoj, foto savjeti itd.
...ja se imam namjeru pojavit...![]()
jako zanimljivo zvuči
katastrofa je taj sajam.bija san doša prošle godine u zg samo radi toga,akd ono neka učionica,nešto malo opreme ,ma loše u svakom slučaju.ništa vridno spomena.nije to vidilo sajma
zanimljivo kako je gore video i fotogalerija, a ti pričaš kao da si bio na fotokrami na kojoj ima tri stola i pet fotoaparata, da nisi fulao sajam? što je mladi gospon očekivao? Lupina kako slika gole ženske???
što volim ovakve konstruktivne postove od ekipe koja dok mi nismo napravili fotosajam nisu imali pojma da takvo nešto uopće postoji u Europi, pazi kako izgleda bečka fotoburza, nekako jako liči našem sajmu, zar ne? to valjda nije dovoljno kičasto za one koji se osjećaju kao potomci Austrijskih konjušara pa očekuju da se napravi Photokina ili PMA u Zagrebu
dobro da nisi išao na čuvenu Fotoantiku jer prema njoj ovaj naš fotosajam nije bio međunarodni već intergalaktički
usput ovako izgledaju najveći europski fotosajmovi u Nizozemskoj (300 stolova)
i Francuskoj (cijelo središte mjesta pored Pariza)
i tamo nema nikakvih predavanja, jedino imaju puno više analogne opreme (čitaj digitalce tamo mrze pa ih više ima na našem sajmu nego njihovima), zato na ovaj sajam planiramo dovući njihove izlagače pa ćemo otići do Beča u listopadu...
još za usporedbu ovako izgleda foto berza u Beogradu
Zadnji Uredio romano : 11-08-08 u 22:03
Svijet fotografije - sve o fotografiji, digitalnoj, klasičnoj, foto savjeti itd.
ma zaboli mene đon kako izgleda u beogradu il nizozemskoj il di već.ja san bija u zagrebu, doša ono uživljen ka malo dite,platija kartu sebi i jednoj curi i stvarno očekiva sve samo ne ono šta san tamo vidija.mja kritika je utemeljena,ja san tamo bija, vidija i iman negativno mišljenje.to šta tebi možda smeta šta ne hvalin takav sajama to je tvoj problem.bija jednom,vidija i neću više dolazit.i nema se tu šta filozofirat niti ljutit. inače lupino mi se gadi.al to je opet moj stav.nauči da neko ima drugačiji stav od tvoga. i inače san dalmatinac.a potomaka konjušara austrijskih i ko zna kojih sigurno možeš češče srest u svome gradu.finito.
Zadnji Uredio Boris! : 11-08-08 u 15:59
ti zvučiš ka jedan sa forum.hr-a koji je bio na 1. fotosajmu pa mu se nije svidjelo jer nije bilo dovoljno prospekata, da niste u rodu?
kritika je kad kažeš nije bilo ovoga, nije bilo onoga, loše je bilo napravljeno ovo, ono... to što si napisao je na razini kao da ogovaraš neku žensku jer misliš da si je vidio u gradu s drugim pa si zaključio da je k****
moj je problem jer sam ja jedan od organizatora i ja sam taj koji se muči dobar dio godine da se cijela stvar napravi!
ti imaš negativno mišljenje na osnovu čega???? ovo je nekakva epidemija koja vlada po Hrvatskoj ak im se nešto ne sviđa nemaju nikakav problem srat kako to niš ne valja, a kad ih se pita na osnovu čega imaju takvo mišljenje onda se brane šutnjom ko da ih policija ispituje
dalmoš, a neznaš odakle su Bajli? hmmm
a to što sam pogodio da su tvoji bili konjušari nisam ti ja kriv, moj dido je bio sudija za vrijeme Austrije i kasnije kraljevine
p.s.
ako nisi znao Dalmacija je nakon preuzimanja od strane Austrije bila pod direktnom upravom Beča sve do raspada monarhije 1918.
previše si uživljen u neke svoje tripove.smiri se prika, opusti, nemaš potribe se živcirat. moji nisu bili konjušari. anegativno mišljenje iman na temelju viđenoga odnosno jako slabe ponude.bilo je više djedica sa muzejskim primjercima nego novih digitalnih koji bi većinu i više zanimali. i ako ti se ne muči lipo se ne muči. uzmi vikend, odi na more i bar malo uživaj kad već nisi te sriće da si rođeni dalmatinac.
mene vise zanimaju muzejski primjerci![]()
Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead.
kak se neću živcirati kad mi kažeš da je ono što sam radio katastorfa, da ja za tvoje fotke kažem da su katastorfa tebi ne bi skočio tlak?
ajmo ispočetka na kojem sajmu si ti točno bio i kada??? do sada su bila dva sajma 13. 10. 2007. i 1.3. 2008. nama su svi koji bili na zadnjem rekli da je bilo previše digitalije u odnosu na analogne jer tih dedica je bilo svega 10 u odnosu na 18 tvrtki koje su za razliku od dedica imali po 3, 4, 5 stolova!
na drugom sajmu su bili gotovo svi Pentax, Sony, Olympus, Canon, Panasonic, falili su Nikon koji je bio na prvom, Fujifilm, a Samsung i BenQ nam se uopće ne javljaju (HP se više ne bavi fotićima)
tak da mi nije jasno koga smo još trebali dovuć na sajam?
na ovom bi trebali doć Austrijanci, a kod njih je dosta jako tržište rabljenim digitalcima pa će se valjda moći naći dosta toga po povoljnim cijenama
more prefiram izvan sezone kad nije gužva da nema di stavit šugaman i kad more nije toplo ka pišoka![]()