| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fotografija Raspravljate o temi canon ili nikon u Kultura i Zabava forumu; koji je bolji od tih dvoje..čuo sam da su to dva najkvalitetnija proizvođača slr-a... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: canon ili nikon Jesu ako misliš dati 20, 30 tisućica. A za tvoje amaterske fotke Canon 450D, a Nikon D80. To ti kaže moj stručnjak za fotografiju, moderator na jednom foto forumu ;-). Ali to je samo ako ćeš baš birati između te dve marke. A ako ne, onda Fuji S5, ili Sony A700. I to je puno bolji izbor za te pare
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can Zadnji Uredio tendre poison : 26-07-08 u 18:51. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: canon ili nikon
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 291
![]() | Re: canon ili nikon imam canon eos400d i u potpunosti sam zadovoljan s njim!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
![]() |
« Mačke
|
kako rade fotoaparati »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.