Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Fotografija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Fotografija Raspravljate o temi Dubai slike u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: eowyn A ti nemoj pričati o nečem kako ne valja ni najmanje ako se nisi sam uvjerio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-06, 00:32   #41 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Dubai slike

Citat:
Pravi autor: eowyn
A ti nemoj pričati o nečem kako ne valja ni najmanje ako se nisi sam uvjerio u to da ne valja...kao što ni ja ne mogu 100% tvrditi da je savršen....samo bi bilo lijepo otići tamo
Hm Pa čemu sad ova kritika? Kao prvo, ja sam samo pitao čime se to svi oduševljavaju, a kao drugo iznio sam mišljenje da se meni ne sviđa. Tema je "slike iz Dubaija", dakle svi iznose svoje procjene na temelju priloženih slika, i svi govore "divno, krasno, savršeno, prejebeno..." i sad se ja javim i kažem da mi ne valja pa odmah nisam u pravu. A kako vi možete bit u pravu a ja ne mogu, a svi gledamo iste slike? Ja kažem kako mi to izgleda na slikama. Ne znam kako je uživo. Ono što sam vidio na slikama me ne fascinira. Eto.
A sad - da li bi volio otić tamo i vidit - to svakako. Pa sve bi volio jedan put otić vidit.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 00:37   #42 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: damfisk
Hm Pa čemu sad ova kritika? Kao prvo, ja sam samo pitao čime se to svi oduševljavaju, a kao drugo iznio sam mišljenje da se meni ne sviđa. Tema je "slike iz Dubaija", dakle svi iznose svoje procjene na temelju priloženih slika, i svi govore "divno, krasno, savršeno, prejebeno..." i sad se ja javim i kažem da mi ne valja pa odmah nisam u pravu. A kako vi možete bit u pravu a ja ne mogu, a svi gledamo iste slike? Ja kažem kako mi to izgleda na slikama. Ne znam kako je uživo. Ono što sam vidio na slikama me ne fascinira. Eto.
A sad - da li bi volio otić tamo i vidit - to svakako. Pa sve bi volio jedan put otić vidit.
ma joj Pa nije nitko rekao da ne smiješ reći da ti se ne sviđa...naprotiv....ovo i je debata, a za to su potrebne dvije strane.....nije fora da svi tvrde jedno i samo jedni drugima potvrđuju....samo ne možeš znati ima li duše ili nema ovako preko slika.....kao što ni mi kojima se slike sviđaju ne možemo to znati...treba otić tamo pa vidjeti
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 00:41   #43 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ajde dobro. Pardon, malo je bila burna reakcija. Nešto se upravo prepirem sa ukućanima pa sam malo uživljen.

Dakle, može se reć da sam svoju reakciju temeljio na prijašnjem iskustvu (skromnom - Las Vegas & Santa Monica) sličnih gradova koji se "reklamiraju" novogradnjama neboderčinama hotelčinama teniskim terenima i sličnim raskošnim objektima namjenjenim uživanju a multimilijunera, a koji gradovi, kad ih jednom vidiš uživo, stvarno nemaju duše. Eto toliko.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 00:43   #44 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Ajde dobro. Pardon, malo je bila burna reakcija. Nešto se upravo prepirem sa ukućanima pa sam malo uživljen.

Dakle, može se reć da sam svoju reakciju temeljio na prijašnjem iskustvu (skromnom - Las Vegas & Santa Monica) sličnih gradova koji se "reklamiraju" novogradnjama neboderčinama hotelčinama teniskim terenima i sličnim raskošnim objektima namjenjenim uživanju a multimilijunera, a koji gradovi, kad ih jednom vidiš uživo, stvarno nemaju duše. Eto toliko.
E to ti vjerujem da je tako....jer mi se narod kao što su Amerikanci ni najmanje ne sviđa....a ljepota nekog mjesta ovisi (po meni) najviše o njegovom stanovništvu....
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 00:48   #45 (permalink)
women loving misogynist

Pa da. Samo, New York me iznenadio i totalno oduševio. Stvarno je atipično američki, baš onako poseban newyorkerski. Mislim da me najviše oduševilo šta tamo, za razliku od ostatka Amerike, ljudi šetaju po ulici - mislim, pješače - i koriste svoju ulicu i svoj grad kao dio svakodnevnog života, šta nigdje u Americi ne možeš nać (iako su prilično rezervirani, gledaju svoja posla). Toga ima po Europi i to je ono što mi se sviđa u nekom mjestu - da vidiš ljude, kakvi su, kako žive, kako se ponašaju u svakodnevnom običnom životu. Tu se vidi "duša". A ako je cijeli grad rađen kao jedan veliki hotel ili odmaralište A kategorije, to je onda bez veze. Mislim, jebeš ti neboer na 100 katova sa bazenom i skijaškom skakaonicom na vrhu ako u cijelom gradu samo srećeš sobare, konobare i lovaše sa tjelohraniteljima u rolls-roycevima.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 12:23   #46 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Ovo je u planu za gradnju
1. Hotel
2. Najveći neboder na svijetu oko 800 m visine
3. Stambeno naselje na neku povjesnu šprehu
4. Podvodni hotel
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg q01.jpg (74.9 KB, 25 pogleda)
Tip Fajla: jpg q02.jpg (12.2 KB, 23 pogleda)
Tip Fajla: jpg q03.jpg (68.5 KB, 22 pogleda)
Tip Fajla: jpg q04.jpg (26.4 KB, 21 pogleda)

Zadnji Uredio HornedRapid : 23-02-06 u 12:25.
HornedRapid je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-06, 16:46   #47 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Usporebe radi neboder iz Dubai-ja koji se gradi je drugi s ljeva na slici s gornje slike 2. a visina najvećeg nebodera u Zgb EuroTower je u visini crte 2
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg q05.jpg (46.0 KB, 21 pogleda)

Zadnji Uredio HornedRapid : 23-02-06 u 16:49.
HornedRapid je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 09:54   #48 (permalink)
Piti i ljubiti

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 469
soul2soul se izdvaja iz mase

Citat:
Pa da. Samo, New York me iznenadio i totalno oduševio. Stvarno je atipično američki, baš onako poseban newyorkerski. Mislim da me najviše oduševilo šta tamo, za razliku od ostatka Amerike, ljudi šetaju po ulici - mislim, pješače - i koriste svoju ulicu i svoj grad kao dio svakodnevnog života, šta nigdje u Americi ne možeš nać (iako su prilično rezervirani, gledaju svoja posla). Toga ima po Europi i to je ono što mi se sviđa u nekom mjestu - da vidiš ljude, kakvi su, kako žive, kako se ponašaju u svakodnevnom običnom životu. Tu se vidi "duša". A ako je cijeli grad rađen kao jedan veliki hotel ili odmaralište A kategorije, to je onda bez veze. Mislim, jebeš ti neboer na 100 katova sa bazenom i skijaškom skakaonicom na vrhu ako u cijelom gradu samo srećeš sobare, konobare i lovaše sa tjelohraniteljima u rolls-roycevima.

hmmmm, ima podosta kontradiktornosti u tvom dojmu NY-a u usporedbi sa mojim ali eto.....velik je grad,ima svega,ali tvom opisu i dojmu vishe odgovara Boston...
soul2soul je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 11:32   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 28
Poruka: 224
yoook se izdvaja iz mase

slažem se! slike su odlićne i stvarno je najljepši grad na svijetu! a bilo bi dobro da croportal organizira izlet na tjedan dana u Dubai...odmah se prijavljujem...:
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 12:19   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 51
pilence se izdvaja iz mase

eace
za Dubai
pilence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dubai, slike

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111