| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fotografija Raspravljate o temi Dubai slike u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: eowyn A ti nemoj pričati o nečem kako ne valja ni najmanje ako se nisi sam uvjerio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dubai slike Citat:
Pa čemu sad ova kritika? Kao prvo, ja sam samo pitao čime se to svi oduševljavaju, a kao drugo iznio sam mišljenje da se meni ne sviđa. Tema je "slike iz Dubaija", dakle svi iznose svoje procjene na temelju priloženih slika, i svi govore "divno, krasno, savršeno, prejebeno..." i sad se ja javim i kažem da mi ne valja pa odmah nisam u pravu. A kako vi možete bit u pravu a ja ne mogu, a svi gledamo iste slike? Ja kažem kako mi to izgleda na slikama. Ne znam kako je uživo. Ono što sam vidio na slikama me ne fascinira. Eto. A sad - da li bi volio otić tamo i vidit - to svakako. Pa sve bi volio jedan put otić vidit. | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Dubai slike Citat:
Pa nije nitko rekao da ne smiješ reći da ti se ne sviđa...naprotiv....ovo i je debata, a za to su potrebne dvije strane.....nije fora da svi tvrde jedno i samo jedni drugima potvrđuju....samo ne možeš znati ima li duše ili nema ovako preko slika.....kao što ni mi kojima se slike sviđaju ne možemo to znati...treba otić tamo pa vidjeti![]() | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dubai slike Ajde dobro. Pardon, malo je bila burna reakcija. Nešto se upravo prepirem sa ukućanima pa sam malo uživljen. Dakle, može se reć da sam svoju reakciju temeljio na prijašnjem iskustvu (skromnom - Las Vegas & Santa Monica) sličnih gradova koji se "reklamiraju" novogradnjama neboderčinama hotelčinama teniskim terenima i sličnim raskošnim objektima namjenjenim uživanju a multimilijunera, a koji gradovi, kad ih jednom vidiš uživo, stvarno nemaju duše. Eto toliko. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
| |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dubai slike Pa da. Samo, New York me iznenadio i totalno oduševio. Stvarno je atipično američki, baš onako poseban newyorkerski. Mislim da me najviše oduševilo šta tamo, za razliku od ostatka Amerike, ljudi šetaju po ulici - mislim, pješače - i koriste svoju ulicu i svoj grad kao dio svakodnevnog života, šta nigdje u Americi ne možeš nać (iako su prilično rezervirani, gledaju svoja posla). Toga ima po Europi i to je ono što mi se sviđa u nekom mjestu - da vidiš ljude, kakvi su, kako žive, kako se ponašaju u svakodnevnom običnom životu. Tu se vidi "duša". A ako je cijeli grad rađen kao jedan veliki hotel ili odmaralište A kategorije, to je onda bez veze. Mislim, jebeš ti neboer na 100 katova sa bazenom i skijaškom skakaonicom na vrhu ako u cijelom gradu samo srećeš sobare, konobare i lovaše sa tjelohraniteljima u rolls-roycevima. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dubai slike Ovo je u planu za gradnju ![]() 1. Hotel 2. Najveći neboder na svijetu oko 800 m visine 3. Stambeno naselje na neku povjesnu šprehu 4. Podvodni hotel
__________________ http://www.dubailand.ae/ Zadnji Uredio HornedRapid : 23-02-06 u 12:25. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dubai slike Usporebe radi neboder iz Dubai-ja koji se gradi je drugi s ljeva na slici s gornje slike 2. a visina najvećeg nebodera u Zgb EuroTower je u visini crte 2 ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ Zadnji Uredio HornedRapid : 23-02-06 u 16:49. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 469
hmmmm, ima podosta kontradiktornosti u tvom dojmu NY-a u usporedbi sa mojim ali eto.....velik je grad,ima svega,ali tvom opisu i dojmu vishe odgovara Boston... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-02-06 Godina: 28
Poruka: 224
![]() | Re: Dubai slike slažem se! slike su odlićne i stvarno je najljepši grad na svijetu! a bilo bi dobro da croportal organizira izlet na tjedan dana u Dubai...odmah se prijavljujem... :
__________________ rad,rad i samo rad!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dubai, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.

Pa čemu sad ova kritika? Kao prvo, ja sam samo pitao čime se to svi oduševljavaju, a kao drugo iznio sam mišljenje da se meni ne sviđa. Tema je "slike iz Dubaija", dakle svi iznose svoje procjene na temelju priloženih slika, i svi govore "divno, krasno, savršeno, prejebeno..." i sad se ja javim i kažem da mi ne valja pa odmah nisam u pravu. A kako vi možete bit u pravu a ja ne mogu, a svi gledamo iste slike? Ja kažem kako mi to izgleda na slikama. Ne znam kako je uživo. Ono što sam vidio na slikama me ne fascinira. Eto. 

Pa nije nitko rekao da ne smiješ reći da ti se ne sviđa...naprotiv....ovo i je debata, a za to su potrebne dvije strane.....nije fora da svi tvrde jedno i samo jedni drugima potvrđuju....samo ne možeš znati ima li duše ili nema ovako preko slika.....kao što ni mi kojima se slike sviđaju ne možemo to znati...treba otić tamo pa vidjeti

:
eace