Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Umjetnosti > Fotografija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Fotografija Raspravljate o temi Dubai slike u Umjetnosti forumu; Citat: Pravi autor: soul2soul hmmmm, ima podosta kontradiktornosti u tvom dojmu NY-a u usporedbi sa mojim ali eto.....velik ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-02-06, 12:39   #51 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Dubai slike

Citat:
Pravi autor: soul2soul
hmmmm, ima podosta kontradiktornosti u tvom dojmu NY-a u usporedbi sa mojim ali eto.....velik je grad,ima svega,ali tvom opisu i dojmu vishe odgovara Boston...
Hmmm... pa šta ja znam - htio sam reć da je New York toliko velik i nakrcan ljudima, svjetska metropola, pa sam očekivao nešto tipično "američki" bezlično i sterlino (kao LA) međutim iznenadio sam se jer nije tako. Doduše, na Mahattanu ljudi samo prolaze kroz onu gužvetinu kao da nikog ne primjećuju, ali Brooklyn me oduševio. U tom smislu sam se ugodno iznenadio.

A šta se tiče Bostona - bio sam i tamo, ali to je ipak manji grad u odnosu na New York (doduše, svaki je manji u odnosu na New York) i najeuropskiji je grad u Americi pa sam manje-više očekivao ono što sam vidio. Daleko od toga da mi se nije svidio!
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 13:58   #52 (permalink)
Piti i ljubiti

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 469
soul2soul se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
Hmmm... pa šta ja znam - htio sam reć da je New York toliko velik i nakrcan ljudima, svjetska metropola, pa sam očekivao nešto tipično "američki" bezlično i sterlino (kao LA) međutim iznenadio sam se jer nije tako. Doduše, na Mahattanu ljudi samo prolaze kroz onu gužvetinu kao da nikog ne primjećuju, ali Brooklyn me oduševio. U tom smislu sam se ugodno iznenadio.

A šta se tiče Bostona - bio sam i tamo, ali to je ipak manji grad u odnosu na New York (doduše, svaki je manji u odnosu na New York) i najeuropskiji je grad u Americi pa sam manje-više očekivao ono što sam vidio. Daleko od toga da mi se nije svidio!

To apsolutno stoji, NY je grad gdje se stvarno može se doživjeti, naravno dosta ovisi o financijama koje se mogu "uložiti" u dobar city-exploring.....ja volim LA vishe jer tamo imam neke prijatelje koji dobro kuže grad a i las Vegas je blizu i za kraće posjete to mi je prava stvar...

Iako su me neke druge svjetske destinacije mnogo vishe odushevile preporuchujem svakome tko je u prilici da posjeti neki usa grad jer je to jednostavno "fora"
soul2soul je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 14:03   #53 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
To apsolutno stoji, NY je grad gdje se stvarno može se doživjeti, naravno dosta ovisi o financijama koje se mogu "uložiti" u dobar city-exploring.....ja volim LA vishe jer tamo imam neke prijatelje koji dobro kuže grad a i las Vegas je blizu i za kraće posjete to mi je prava stvar...

Iako su me neke druge svjetske destinacije mnogo vishe odushevile preporuchujem svakome tko je u prilici da posjeti neki usa grad jer je to jednostavno "fora"
I ja imam rodbinu i na istočnoj obali (New York) i na zapadnoj obali (San Pedro) pa sam imao sreću vidjet i LA i NY ali moram priznat da me LA razočarao totalno - grozno, nije grad, nije nakupina kvartova, nije ništa... katastrofa! Mislim, imaš mjesta za zabavit se, za provod i tako to - ali toga ima u svakom većem gradu bilo gdje. Ali LA kao grad odn. mjesto za život i rad - bože sačuvaj! Ne može mu pomoć ni ugodna klima! Ajme majko! To je nešto što treba vidjeti jednom i onda bježi!!
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 14:12   #54 (permalink)
Piti i ljubiti

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 469
soul2soul se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
I ja imam rodbinu i na istočnoj obali (New York) i na zapadnoj obali (San Pedro) pa sam imao sreću vidjet i LA i NY ali moram priznat da me LA razočarao totalno - grozno, nije grad, nije nakupina kvartova, nije ništa... katastrofa! Mislim, imaš mjesta za zabavit se, za provod i tako to - ali toga ima u svakom većem gradu bilo gdje. Ali LA kao grad odn. mjesto za život i rad - bože sačuvaj! Ne može mu pomoć ni ugodna klima! Ajme majko! To je nešto što treba vidjeti jednom i onda bježi!!
heh, da LA u biti nema chak ni klasichnu diskoteku, ali zato akoje ekipa dobra ima jebeno dobrih privatnih party.ja na Beverly.u i bellairu i slichno gdje su malo vece kućice
soul2soul je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 14:23   #55 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
heh, da LA u biti nema chak ni klasichnu diskoteku, ali zato akoje ekipa dobra ima jebeno dobrih privatnih party.ja na Beverly.u i bellairu i slichno gdje su malo vece kućice

E, jebi ga sad... ti se družiš sa elitnijom ekipom, takvima je je svudgi dobro.

Meni više odgovara onako radničko-proleterski đir
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-02-06, 14:35   #56 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Pet najvišljih zgrada u Dubai-ju

01 Emirates Office Tower 355 m
02 Burj al Arab 321 m
03 Emirates Hotel Tower 309 m
04 21st Century Tower 269 m
05 The Tower 243 m
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg w01.jpg (98.0 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg w02.jpg (403.3 KB, 12 pogleda)
Tip Fajla: jpg w03.jpg (24.5 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg w04.jpg (78.4 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg w05.jpg (12.7 KB, 4 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 02-03-06, 09:29   #57 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Za one koji misle da je Dubai poznat samo radi modernih nebodera
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg dubai.jpg (191.0 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai01.jpeg (141.4 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai02.jpeg (80.5 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai03.jpeg (92.3 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai04.jpeg (128.8 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai05.jpeg (141.4 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai06.jpeg (82.6 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai07.jpeg (87.4 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai08.jpeg (156.2 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai09.jpeg (164.8 KB, 11 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 02-03-06, 12:52   #58 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Za one koji misle da je Dubai poznat samo radi modernih nebodera

Citat:
Pravi autor: HornedRapid
... meni najljepši grad na svijetu DUBAI, United Arab Emirates. '
a
Dodane Slike
Tip Fajla: jpeg dubai10.jpeg (175.2 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai12.jpeg (161.8 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai13.jpeg (143.7 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai14.jpeg (115.1 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpeg dubai15.jpeg (105.6 KB, 6 pogleda)

Zadnji Uredio eowyn : 05-05-06 u 09:57.
HornedRapid je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-06, 13:47   #59 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Ovo će bit luka u Dubaiju za koju godinu
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg pearl_overview.jpg (32.1 KB, 11 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 13:33   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-06
Poruka: 23
Atina se izdvaja iz mase

Kako volim Dubai,jaoj.
Atina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dubai, slike

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108