Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Neformalna izložba

Raspravljate o temi Neformalna izložba u Fotografija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Jako bih voljela iznenaditi nekog meni posebnog i upriličiti mu "izložbu fotografija". Stavila sam to u navodnike, jer prostor na ...

Starter
    Datum registracije
    10-10-08
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Neformalna izložba

Jako bih voljela iznenaditi nekog meni posebnog i upriličiti mu "izložbu fotografija". Stavila sam to u navodnike, jer prostor na koji mislim nije onaj pravi izložbeni, već npr. neki zgodan kafić negdje bliže ili u samom centru grada. Printove imam, okvire imam. Zanima me ima li netko od vas, vaših bližnjih ili daljih takvo iskustvo, tj. gdje bi to eventualno bilo moguće? Ukrasiti birc na nekoliko dana i povećati im promet (obzirom da bih javila ekipi da svakako navrate) u zamjenu za dozvolu upriličenja iznenađenja...
    something in the air

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Re: Neformalna izložba

...kasnim samo dvajst dana da odgovorim na post...al ako jos nije izlozba uprilicena, probaj u Kolazu, Amruseva ulica...zgodan kafic blizu Zrinjevca...tamo je moj skvadr znao imat svoje....poprilicno neformalno. Prostor zgodan. Mjuza odlicna....hmm...ovisi zaprav o konobaru...uglavnom ak nisi probaj.
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Lajkaj nas na Facebooku