Raspravljate o temi Oči u Fotografija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; jako lepe oci...al moram i ja onda da nabacim koje svoje......
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
evo oka moga zelenoga...
I was on the street. This guy waved to me, and he came up to me and said, “I’m sorry, I thought you were someone else.” And I said, “I am.”
evo i mojih, malo se slabo vide, al neka
![]()
I was on the street. This guy waved to me, and he came up to me and said, “I’m sorry, I thought you were someone else.” And I said, “I am.”
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.