.
Raspravljate o temi Sahataba - Kutak za fotografije u Fotografija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Sve su lijepe ali bih izdvojila mulatkinju, par što se ljubi na ovoj i macu koja pije vodu i crvenokosu ...
.
odlične slike
ali ova crno-crvena mi je ono...![]()
- the chase is better than the catch -
.
![]()
4 puta sam prelazio fotografije. Moraću da ostavim komentar jel me se dojmilo pa to onda uzmi za pohvalu.
Prednost dajem slikama sa ljudima. Mrtva priroda me manje zanima. Sve su profesionalne i lepe tako da ću malo teže da izaberem koje su bolje, a i izbor bi mi se poklopio sa nekim pa neću da ispadnem ko ono kako se kaže neznam. (malo ću da modifikujem)
Dete sa janjetom. (zbog asocijacije na detinjstvo)
Nemački vojnici sa macom (i to SS, koliko poruka u toj jednoj jedinoj slici, o dali je ljudski rod zaslužio nojev brod? Ljubav i slepost, rekli bi hipnotisana gomila... itd. slika definitivno potvrđuje ono slika=1000 reči)
Maca pije vodu (zbog toga jer je fokusiran i uhvačen tren na koji malo mi obračama pozornost)
Dvoje zaljubljenih, dal se rastaju il putuju zajedno na voz, neznam. Možda je tu nastala pesma ona molim te ne naginji se kroz prozor. Stari ofucani kliše, tek razlog da pobegne pod izgovorom da mora na voz. Gomila ljudi, prolaze i nevide ih. On tek izgubljen slučaj pred zaključanim srcem.
nekoliko tezih, ali morao sam ih staviti jer su stvarno dobre.
![]()
.
e jbg. onu prvu nisi trebo staviti, sad mi dođe da sam ludi profesor pa da raznesem svet