Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

Raspravljate o temi Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Fotografija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Ovo je naziv tečaja u Algebri. Sastoji se od 4 dijela: F01: Tehnički pojmovi digitalne fotografije F02: Digitalna fotografija i ...

Starter Avatar od korisnika Ataraxia
    Datum registracije
    01-12-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Arrow Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

Ovo je naziv tečaja u Algebri.

Sastoji se od 4 dijela:

F01: Tehnički pojmovi digitalne fotografije
    F02: Digitalna fotografija i radionice
    F03: Tehnike obrade fotografije na računalu (Adobe Photoshop)
    F04: Vježbe sa izradom praktičnih zadataka

...prilično je skup: 6.500,00 kn, no upisuje se u radnu knjižicu, što nikako nije na odmet.

Zanima me da li je netko od korisnika pohađao taj tečaj i kakva su iskustva?

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

Re: Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

Cuj, ja zavrsavam onaj na Otvorenom od Cekao i moram priznati da sam skroz zadovoljna, od programa do profesora. Pogotovo jer smo obuhvatili (odnosno skoro tri mj su posvecena) i analogiju koja je meni vrh. Iz digitalije se sve svodi na praksu i prakticne zadatke i poprilicno je intenzivno i zanimljivo. Nauci se puno, a obrada nam tek slijedi. Ali iz iskustva drugih znam da su zadovoljni, a i sam pogled na prof iz obrade nekako obecava. No o tom po tom. Pricam to jer je tecaj isto verificiran, dobis diplomicu i upis u radnu knjigu, dakle sve sto ti treba za pocetak da ti nitko nemre nikakvu inspekciju na vrata slati, A duplo je jeftiniji. Ok nije duplo al za 2000 je ipak.

Pa ti vidi...
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Starter Avatar od korisnika Ataraxia
    Datum registracije
    01-12-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Ako su ljudi zadovoljni, tečaj se upisuje u radnu, a jeftiniji je za 2000 kn, to svakako nije za baciti.

Puno ti hvala na odgovoru!
    Raspitat ću se još, a ako se tebi da još štogod napisati o iskustvu s tim tečajem, samo naprijed.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Ulysea
    Datum registracije
    15-03-07
    Poruka
    929
    Liked
    0 times

....ma svi zadovoljni

Ovak, meni tecaj zavrsava krajem drugog mj, dakle tad negdje ako ne i ranije pocinju upisi, a predbiljezbe jos i ranije. Evo link, pa ti vidi....tecaj ima tri dijela, svaki se placa 1200 kn, i zavrsni test jos nisam ziher koliko, al oko 500ak kn...ispod sve pise.

Školica
    There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.

Lajkaj nas na Facebooku