| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fotografija Raspravljate o temi Zadnje fotke koje ste ''opalili'' u Umjetnosti forumu; Ode postajte zadnje fotografije koje ste slikakli... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' evo nisu baš zadnje, al nema veze, nisam dugo već nešto sliko
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' Mislim da nije problem u fotkanju vec uploadanju...ja imam gro fotki pa sam prelijena ih stavit...eh, jos se i hvalim. Btw, lijepi peso i lijepa priroda....
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' Zakaj ja to nemrem u setnji vidjet?!? A da, zivim u Zagrebu...bas ima ovdje kvartova gdje se covjek osjeca kao na moru samo kaj more fali... ..kad si ti tak vrijedan potrudim se i ja stavit koju....kasnije ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' dobra tema ![]() nisam baš ništa u zadnje vrijeme slikao, kad budem, stavljam odmah
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotke, opalili, zadnje |
« Svjetla velegrada
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.