| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fotografija Raspravljate o temi Zadnje fotke koje ste ''opalili'' u Umjetnosti forumu; Da se -ne zaboravi- iako je malo mutno sjećanje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Offline | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' Lijepo ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' super slike, razveselija si me jer san vidija ledicu ![]() pogle je na drugoj slici kako je glavicu nakrivila ![]() ja bi doli ![]() ne mogu ti dat rep nazalost ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' DIKLO! koji ti je bog, kakva puntamika ![]() di si vidija smece, sve sto ja vidin je daska na 2 slike i to je to... i neki natpis pituron
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' ne grizi odma ti i diklo svi ste dikljanci isti neda bog nešto krivo reć ![]() mislia san po ovin škrapama da je to negdi slikano kod lanterne na puntamici jebiga diklo bolje poznan gledajući sa mora onda je to negdi kod šume na kraju dikla ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotke, opalili, zadnje |
« fotoaparati
|
SLR fotoaparat »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:27.