| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fotografija Raspravljate o temi Zadnje fotke koje ste ''opalili'' u Kultura i Zabava forumu; da taman na pocetku kozinjskih bora, tamo ako znas di je crkvica svetog petra.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' da taman na pocetku kozinjskih bora, tamo ako znas di je crkvica svetog petra.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #124 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' evo ga.... prva slika je flamirana mesina nabodena na sablju....al smo se najele ![]() druga je improvizirana torta frendici za ročkas ![]() a treća....nemam riječi ![]() šta ćeš...pijani ročkas ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona Zadnji Uredio nespretna : 20-05-08 u 13:59. |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' ono na sablji sa svim onim doli je malo ako posluzis meni i bratu , al ozbiljno, ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #130 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' Već me dugo nije bilo Ali eto, šetah malo metropolom, pa uvatih u daljini i ovo dvoje friško u(ne)srećenih, iako nije slika nastala radi njih
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotke, opalili, zadnje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

mozhe nachi

ja bi doma namore negdi

, al ozbiljno, 
Ali eto, šetah malo metropolom, pa uvatih u daljini i ovo dvoje friško u(ne)srećenih, iako nije slika nastala radi njih