| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fotografija Raspravljate o temi Zadnje fotke koje ste ''opalili'' u Kultura i Zabava forumu; kod frenda u garaži. zbog njih ima cijelo vrijeme otvorena vrata. I tako svake godine. Uvijek se vraćaju. Valjda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #222 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' ... DSC01007.jpg
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. |
| | |
| | #223 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' eto opet ja....
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #225 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' ![]() nema mi Eme sad do nedjelje...u slavoniju su otišli.... :tuzni ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #227 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' preslatka je ....... svaki put me raznjezi slika......mali bonboncic....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotke, opalili, zadnje |
« Neformalna izložba
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

Grijesiti je ljudski ...