| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Fotografija Raspravljate o temi Zadnje fotke koje ste ''opalili'' u Kultura i Zabava forumu; evo par meni dragih od danas i sride srida nakon opskrbe al pala je jos jedna mala opskrbica, nisan moga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' evo par meni dragih od danas i sride srida nakon opskrbe al pala je jos jedna mala opskrbica, nisan moga gore ispast ![]() ![]() od danas, radni stol nesto ej ostalo od sride, al ko ce to micat ![]() ![]() ja s "dragom" prije 10min ![]() pazi marku cipela ![]() ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #88 (permalink) |
| b&w fan | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' imas i mustanga na stranici prije ![]() ma morat cu pitat za limenku ![]()
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' to ti je u paketu dodatne opreme, onaj auspuh i limenka... znas kako je standardi paket ima lopticu za tenis...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Zadnje fotke koje ste ''opalili'' Citat:
![]()
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fotke, opalili, zadnje |
« Genijalne fotke
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

ti samo felge slikaš