| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Alge u Život i Stil forumu; Htjela bih ih probati zvuci mi egzoticno dajte mi recepte... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-01-07 Lokacija: Ančićev krevet
Poruka: 105
![]() | Re: Alge zasto si onda odgovorio na nju netrebam savjete od deckica kojima je jedina hrana pizza i cola
__________________ Pristojna žena je ona dama koja zna što ne smije znati iako zna. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Alge Citat:
Glupa tebi, nekom drugom nije. A ako tražiš nešto stvarno glupo, onda pogledaj sve svoje postove.
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 22-05-07 u 12:27. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Alge Ajde se ti smiri da ne bi malo na hlađenje išao. Nemaš pravo drugima govoriti da su im teme glupe a najmanje moderatorima da šute. Smatraj se upozorenim!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Alge Citat:
2) Ako nemaš ništa pametno za napisat, bolje ne napisat ništa 3) Ovo šuti ću ti oprostit jer kužim da si novi na forumu i da ne kužiš neke stvari, a i zbog toga jer si mulac.Ali zapamti da ti je ovo jebeni zadnji put da na ovom forumu nekom govoriš šuti, ne mislim na moderatore nego općenito na sve članove foruma. Možeš me zvati wonder milostivi od danas...
__________________ ...over and out for a while... Zadnji Uredio wonderwall : 22-05-07 u 15:30. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: alge |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:06.