Preporučujem ti da izbrišeš ovu temu
jer je ova tema stvarno glupa
pitaj koga hoćeš
Raspravljate o temi Alge u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Htjela bih ih probati zvuci mi egzoticno dajte mi recepte...
Pristojna žena je ona dama koja zna što ne smije znati iako zna.
Preporučujem ti da izbrišeš ovu temu
jer je ova tema stvarno glupa
pitaj koga hoćeš
zasto si onda odgovorio na nju netrebam savjete od deckica kojima je jedina hrana pizza i cola
Pristojna žena je ona dama koja zna što ne smije znati iako zna.
Odgovorio sam jer da ti kažem da je tema bez veze![]()
![]()
Tema nije glupa, možda nekog i zanima, a ti ne glumi nekakvog šerifa po forumu i ne igraj se moderatora. Tko si ti da sudiš o tome da li je neka tema glupa/ne ili da li je treba brisati?
Glupa tebi, nekom drugom nije. A ako tražiš nešto stvarno glupo, onda pogledaj sve svoje postove.
Zadnji Uredio wonderwall : 22-05-07 u 13:27
Glupa tebi, nekom drugom nije. A ako tražiš nešto stvarno glupo, onda pogledaj sve svoje postove.[/QUOTE]
Ovdje se komentira,a ovo je komentar razmišljaj
ja imam pravo komentirat ako ti se nesviđa šuti
Ajde se ti smiri da ne bi malo na hlađenje išao.
Nemaš pravo drugima govoriti da su im teme glupe a najmanje moderatorima da šute.
Smatraj se upozorenim!
1) Možeš komentirat, ali komentari su ti na razini amebe s prištićima..Spammanje po forumu nitko ne voli, a tvoji postovi su u najmanju ruku spam..
2) Ako nemaš ništa pametno za napisat, bolje ne napisat ništa
3) Ovo šuti ću ti oprostit jer kužim da si novi na forumu i da ne kužiš neke stvari, a i zbog toga jer si mulac.Ali zapamti da ti je ovo jebeni zadnji put da na ovom forumu nekom govoriš šuti, ne mislim na moderatore nego općenito na sve članove foruma. Možeš me zvati wonder milostivi od danas...
Zadnji Uredio wonderwall : 22-05-07 u 16:30
Nije mi teško promijeniti forum
ti meni nisi milostivi
mogu komentirat
Pet puta otvaram ovu temu ne bi li saznao nešto o morskim travama.
Dobro, drugi put - posao je posao!