Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Baklave u Život i Stil forumu; Gdje se prave najbolje baklave u vašem gradu. U Brodu najbolje baklave pravi Adnan Huskić....

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-06, 17:25   #1 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Baklave

Gdje se prave najbolje baklave u vašem gradu.

U Brodu najbolje baklave pravi Adnan Huskić.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 17:27   #2 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,587
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Baklave

BITNO DA JE BINGULJICA

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 17:35   #3 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: pharaoh
BITNO DA JE BINGULJICA
Zašto si ljut na mene, i što ti je to binguljica?
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 17:39   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,327
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Kod nas gdje god da odes na baklave neces pozaliti. A po meni najbolje su u SarayBosni, i one sto mi stara napravi!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 17:43   #5 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Nitko ne pravi bolju baklavu od moje mame I moja je jednako dobra jer sam imala dobru "učiteljicu", ali mamina je mamina! Ne volim one prave baklave sa tonom šećera i samim orasima....mrzim sve što je previše slatko...a stara pravi manje slatku baklavu sa puno orasa i grožđica- zagrebačku, ili kako se već zove...
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 17:45   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,327
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Ne volim kada baklava ima grozdjice. Sreca pa se kod nas takve (sa grozdjicama) rijetko prave!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 17:45   #7 (permalink)
banned

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Maslow
Zašto si ljut na mene, i što ti je to binguljica?

ma gledajte,već sam objašnjavo da tu na poslu zbog stanja robe u kompjuteru moram imat upaljen caps lock pa nevidim kak sam napisao pa mi se neda prepravljat

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 17:46   #8 (permalink)
banned

binguljica je aljbanac

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 18:18   #9 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,400
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Neznam gdje se rade al sve ove koje sam jeo domaće proizvodnje nisu mi bile dobre.
Inače obožavam kolače i sve slatko al ovo mi je fakat preslatko bilo i previše oraha za moj ukus.

Kratko rečeno - nevolim baklave

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 18:25   #10 (permalink)
Nježni predator

Citat:
Pravi autor: pharaoh
binguljica je aljbanac
Ha. A Aljbanci prave koljače i bakljave.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: baklave

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103