| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Baklave u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: joks Neznam gdje se rade al sve ove koje sam jeo domaće proizvodnje nisu mi bile dobre. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Baklave Citat:
Jedino ta ne bude preslatka ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Baklave A jebote, baklave pojest cu svaku samo da je baklava... Boqte ja i moj stari bi pojeli na tonu baklava... Trandzo daj mejlaj koju domacu ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baklave Evo jedan prigodni vic, Pošalje mama malog Muju da joj ode kupit kolač,priđe Mujo prodavačici i kaže: "Dajte mi jedan koljač" a prodavačica odgovara: "Nije koljač nego kolač i kad naučiš kako se izgovara vrati se opet" Bio tako Mujo par puta i svaki put zajebe kad na kraju kaže on prodavačici: "Dajte mi jedan kolač", a prodavačica će na to: "Bravo, a koji kolač hoćeš"...Mujo odgovara: "Onu bakljavu" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Baklave Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baklave obožavam baklave, jedan od rjetkih kolača sa orasima koje obožavam ne želim otkrit di su najbolje oću samo da ja znam muahahahha : )
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baklave ................najbolje pravi moja mama.......... ..........iako ih ja baš i ne volim..........rijetko kad uzmem komadić da pojedem, al pojedem samo tijesto, tj. kore, a istresem orahe...........![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baklave Citat:
Ja mogu pojest baklavu ako nije previše slatka... al rijetko tko ju dobro napravi ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07 Godina: 25
Poruka: 250
![]() | u mom selu ja pravim najbolje baklave........a u Zg "oni" prave najbolje bakLJave!!!!! Citat:
Šećer ne moraš uopće stavljati po receptu i dodaj dosta limuna bude odlična.... Zadnji Uredio daidza : 27-07-07 u 21:15. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Baklave Ma koja je to baklava bez šećera da mi je znati. To neka nova , baklava light? ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: baklave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:14.

..........iako ih ja baš i ne volim..........rijetko kad uzmem komadić da pojedem, al pojedem samo tijesto, tj. kore, a istresem orahe...........