Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Baklave u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: joks Neznam gdje se rade al sve ove koje sam jeo domaće proizvodnje nisu mi bile dobre. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-06, 18:26   #11 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Baklave

Citat:
Pravi autor: joks
Neznam gdje se rade al sve ove koje sam jeo domaće proizvodnje nisu mi bile dobre.
Inače obožavam kolače i sve slatko al ovo mi je fakat preslatko bilo i previše oraha za moj ukus.

Kratko rečeno - nevolim baklave
Zato i ja volim samo kad moja mama napravi Jedino ta ne bude preslatka
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-06, 15:47   #12 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

moje bake prave najbolje!
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 12:03   #13 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,755
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

A jebote, baklave pojest cu svaku samo da je baklava... Boqte ja i moj stari bi pojeli na tonu baklava... Trandzo daj mejlaj koju domacu

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 12:22   #14 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,465
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Evo jedan prigodni vic,

Pošalje mama malog Muju da joj ode kupit kolač,priđe Mujo prodavačici i kaže: "Dajte mi jedan koljač" a prodavačica odgovara: "Nije koljač nego kolač i kad naučiš kako se izgovara vrati se opet"
Bio tako Mujo par puta i svaki put zajebe kad na kraju kaže on prodavačici: "Dajte mi jedan kolač", a prodavačica će na to: "Bravo, a koji kolač hoćeš"...Mujo odgovara: "Onu bakljavu"

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 13:32   #15 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: slay
Evo jedan prigodni vic,

Pošalje mama malog Muju da joj ode kupit kolač,priđe Mujo prodavačici i kaže: "Dajte mi jedan koljač" a prodavačica odgovara: "Nije koljač nego kolač i kad naučiš kako se izgovara vrati se opet"
Bio tako Mujo par puta i svaki put zajebe kad na kraju kaže on prodavačici: "Dajte mi jedan kolač", a prodavačica će na to: "Bravo, a koji kolač hoćeš"...Mujo odgovara: "Onu bakljavu"

keke
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-06, 16:43   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,274
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

obožavam baklave, jedan od rjetkih kolača sa orasima koje obožavam ne želim otkrit di su najbolje oću samo da ja znam muahahahha : )
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:31   #17 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

................najbolje pravi moja mama.......... ..........iako ih ja baš i ne volim..........rijetko kad uzmem komadić da pojedem, al pojedem samo tijesto, tj. kore, a istresem orahe...........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:35   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Gdje se prave najbolje baklave u vašem gradu.

U Brodu najbolje baklave pravi Adnan Huskić.
A koji je to Huskić?

Ja mogu pojest baklavu ako nije previše slatka... al rijetko tko ju dobro napravi
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:36   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Godina: 25
Poruka: 250
Malo Zlo je zabranio reputaciju
u mom selu ja pravim najbolje baklave........a u Zg "oni" prave najbolje bakLJave!!!!!

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
A koji je to Huskić?

Ja mogu pojest baklavu ako nije previše slatka... al rijetko tko ju dobro napravi

Šećer ne moraš uopće stavljati po receptu i dodaj dosta limuna bude odlična....

Zadnji Uredio daidza : 27-07-07 u 21:15.
Malo Zlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:41   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Ma koja je to baklava bez šećera da mi je znati.

To neka nova , baklava light?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: baklave

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108