| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Baklave u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Malo Zlo Šećer ne moraš uopće stavljati po receptu i dodaj dosta limuna bude odlična.... Koliko znam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baklave Citat:
Koliko znam ionako ide limun? Nisam nikad probala pravit baklavu, daš mi recept? ![]() Zadnji put sam jela dobru baklavu od tete iz Bosne koja je kod nas stanovala poslije rata...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07 Godina: 25
Poruka: 250
![]() | Citat:
Da ali umanjiš na šećeru a povećaš količinu limunovog soka.....DAM TI DAM naravno.....Samo dok odem kući....i ja sam inače iz BiH....luda sam za pravljenjem kolača ali ovdje niti ne stignem, svi su mi recepti kući..... Zadnji Uredio daidza : 27-07-07 u 21:16. | |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Baklave Citat:
BakLJava Citat:
![]() OT Pa jel na ovom forumu ima koga da nije iz BiH. Ostao je samo damf ... a i on mi je sumnjiv ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baklave Hvala Ibort Ali kakva bi ja to ženska bila da nemam brdo knjiga s receptima mene je zanimao njen recept-domaći, jer kaže da je njena baklava najbolja.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: baklave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

mene je zanimao njen recept-domaći, jer kaže da je njena baklava najbolja.
..ej..Malo Zlo...oooobožavam baklave...obožavam sve kolače...a pošto vidim da si majstor za to......pozoveš me kad ih napraviš??????
....ha???