Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Baklave u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Malo Zlo Šećer ne moraš uopće stavljati po receptu i dodaj dosta limuna bude odlična.... Koliko znam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-07-07, 13:44   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Baklave

Citat:
Pravi autor: Malo Zlo Pogledaj Poruke
Šećer ne moraš uopće stavljati po receptu i dodaj dosta limuna bude odlična....

Koliko znam ionako ide limun? Nisam nikad probala pravit baklavu, daš mi recept?
Zadnji put sam jela dobru baklavu od tete iz Bosne koja je kod nas stanovala poslije rata...
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:51   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 250
Malo Zlo je zabranio reputaciju
Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Ma koja je to baklava bez šećera da mi je znati.

To neka nova , baklava light?
Nije potpuno bez šećera ,nego onaj tko ne voli jako slatko umjesto 1kg šećera stavi pola i sl!!!

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Koliko znam ionako ide limun? Nisam nikad probala pravit baklavu, daš mi recept?
Zadnji put sam jela dobru baklavu od tete iz Bosne koja je kod nas stanovala poslije rata...
Da ali umanjiš na šećeru a povećaš količinu limunovog soka.....DAM TI DAM naravno.....Samo dok odem kući....i ja sam inače iz BiH....luda sam za pravljenjem kolača ali ovdje niti ne stignem, svi su mi recepti kući.....

Zadnji Uredio daidza : 27-07-07 u 21:16.
Malo Zlo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 13:55   #23 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja isto obožavam pravit kolače, to me veseli kad me netko pohvali da sam dobro napravila
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 14:00   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Evo ovo bi trebao biti obećavajući recept za ne preslatku baklavu. S tim da bih ja definitivno izbacio med.
BakLJava

Citat:
Nije potpuno bez šećera ,nego onaj tko ne voli jako slatko umjesto 1kg šećera stavi pola i sl!!!
Ahaaa ... e onda dobro.

Citat:
i ja sam inače iz BiH.....
OT

Pa jel na ovom forumu ima koga da nije iz BiH.
Ostao je samo damf ... a i on mi je sumnjiv
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 14:04   #25 (permalink)
Regularni forumas

Zato se ja osjećam tako ugodno ovdje........

A znam ja još jednog koji nije Bosanac.....hihi
Malo Zlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 14:04   #26 (permalink)
Cobeta

Hvala Ibort Ali kakva bi ja to ženska bila da nemam brdo knjiga s receptima mene je zanimao njen recept-domaći, jer kaže da je njena baklava najbolja.
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 14:07   #27 (permalink)
Regularni forumas

Domaće je domaće......
A onda ti moram donijeti i domaća jaja a kako ću s njima preko granice.....hehehe
Malo Zlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 14:09   #28 (permalink)
Cobeta

hihi, ma naći će se domaćih jaja ima svugdje
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 14:12   #29 (permalink)
Regularni forumas

Ovom prilikom molim ako neko ima domaćih jaja da se javi pa kad donesem recept ja i Wamp ćemo napraviti jednu bakljavu....za sve forumaše!!!!
Malo Zlo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 14:23   #30 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,170
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
u mom selu ja pravim najbolje baklave........a u Zg "oni" prave najbolje bakLJave!!!!!
..ej..Malo Zlo...oooobožavam baklave...obožavam sve kolače...a pošto vidim da si majstor za to......pozoveš me kad ih napraviš?????? ....ha???
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: baklave

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111