| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Bevanda ili gemišt u Život i Stil forumu; Baš me zanima šta preferirate... I molio bih vas koji ne pijete vino da se suzdržite od komentara tipa &... |
| Vidi Rezultate Anketa: Bevanda ili gemišt | |||
| Bevanda | | 25 | 39.06% |
| Gemišt | | 39 | 60.94% |
| Glasači: 64. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bevanda ili gemišt Baš me zanima šta preferirate... I molio bih vas koji ne pijete vino da se suzdržite od komentara tipa "ni jedno ni drugo", "ja pijem pivo", "od vina povraćam" i slično... Ako ne pijete vino zaobiđite ovu temu. Unaprijed zahvaljujem.
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Bevanda ili gemišt Uvijek gemišt prije bevande! ![]() Nemam ništa protiv bevande, pijem i nju al nekako je u mojem kraju popularniji gemišt.Inače vino mi je na prvom mjestu od svih alkoholnih pića ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bevanda ili gemišt Gemišt definitivno. Pogotovo po ljetnim vručinama! Nema većeg gušta i boljeg osvježenja od lijepo rashlađenog gemišta. A ti, damfisk? Koji je tvoj izbor?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Bevanda ili gemišt Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bevanda ili gemišt Bevanda. Uvijek i svugdje. Gemištek je možda prihvatljiv samo za kiseliše, a nikako za vina koja se piju ovde kod nas. Dakle, kad mi se nuđa nekakav kiseliš - ne pijem ga.
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bevanda ili gemišt Ne samo da pijem vino nego stari i ja radimo svoje vino, ali nikad, bas nikad ne pijem niti bevandu niti gemist... Ako se jede nesto fino onda ide cisto vino a ako se pije vani onda moze i s kolom(da se ne prepijem prebrzo), znaci bambus (preferiram lovranski, odnosno s bijelim vinom)
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: bevanda, gemis t |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.