Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Bevanda ili gemišt u Život i Stil forumu; kako kad, ovisno o raspoloženju i posebno o jelu.....

Vidi Rezultate Anketa: Bevanda ili gemišt
Bevanda 25 37.31%
Gemišt 42 62.69%
Glasači: 67. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-08, 22:03   #61 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Bevanda ili gemišt

kako kad, ovisno o raspoloženju i posebno o jelu..
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 07:35   #62 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Triba znati da bila vina su više za gemišt ili ti ''špricer'' (soda) kako je prije bilo, a crna za bevandu.

Iznimno dobra vina je grih mišati sa bilo čim.

Ja osobno volim gemišt od bilog vina, ali gemišt od crnog di to ima, u crno ide samo voda odnosno bevanda.
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 08:24   #63 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 411
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Bevanda mi je nekako bolja
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 08:26   #64 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Bevanda bez greške....

I to samo bilo vino šta se mene tiče....
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 09:11   #65 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,026
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Bevanda
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 09:20   #66 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Ja osobno volim gemišt od bilog vina, ali gemišt od crnog di to ima, u crno ide samo voda odnosno bevanda.
Ima u mene. Ne volim bilo vino, samo crno. I nekako mi je draze sa gaziranom nego sa obicnom vodom. Ako moze ic Cola u crno vino (bljak ) zasto se nebi onda moga radit i gemišt od crnog? I uvik stavim kocku -dvi leda... Ustvari u tom cilom miksu, najmanje na kraju bude vina u casi.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 08:10   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 470
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Bevanda
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 08:24   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 1,971
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

gemišt

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 08:37   #69 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,695
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

bevandu rijetko pijem
jer ako je kvalitetno vino(bilo crno ili bilo)pijem ga cisto
ako je nekvalitetno jeftino vino onda tarem gemist jer u 90% slucajeva uzimam bilo vino,ako se nade crno nekvalitetno onda peglam bevandu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 09:57   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Bevanda bez greške....

I to samo bilo vino šta se mene tiče....
U koje bilo vino vodu?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bevanda, gemis t

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114