Pecenjara Park, svima poznatija kao Fadila na Zametu. Jes da cevapi nisu jako veliki ali su jako kvalitetni. Inace vlasnica je Bosanka tako da se vjerojatno radi i po bosanskim receptima![]()
Raspravljate o temi Ćevapi u Rijeci u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Analogno temi "Ćevapi u Zagrebu" pitam di su najbolji u Rijeci. Meni je osobno Marun N1! Vasa misljenja?...
Pecenjara Park, svima poznatija kao Fadila na Zametu. Jes da cevapi nisu jako veliki ali su jako kvalitetni. Inace vlasnica je Bosanka tako da se vjerojatno radi i po bosanskim receptima![]()
uz sve već navedeno meni su bomba i u lovorci
Fadila - legendarni ćelapi i ogrozan ambijent (barem je bio kad sam ja stanovao na Zametu, pred dobrih 10 gPravi autor: daMassa
)
Marun - korektni![]()
U Lovorci nisam bio (nešto su pričali da se preselio kod semafora prema tunelu Učka, ali pojma nemam)![]()
A da se to ćelapi proširi malo i na pljeske pa odemo u Permane![]()
Show love with no remorse
va permani ću poći esteru molit,da još mi da pijači aš...Pravi autor: Lovel
pljeskavica sa sirom za anale,mada nisam bio barem 2 godine gore...
lovorka se preselila tamo prema tunelu učka,u onoj na podmurvicama dugo nisam bio,pa ne znam kakvo je stanje i da li još radi uopće..al ovu prema tunelu mogu samo preporučit![]()
Meni je najbolje kupit u Rijeci kod smrekara pa napravit sam na rostilju![]()
![]()
riječani idite u zonu preko puta dvorane 3.maj oduševit cete se
Prvi puta sam tamo bio prije godinu dana, dobro drustvo, plata sa svakojakim mesom, ne sjecam se bas dobro, ali mislim da je bilo sve skupa korektno.
I onda po drugi puta isao nedavno, narucio samo cevape. Jednom rijecju grozno. Cevapi bez ikakvog okusa, k tome i neugedni, nekakvi blijedi. Jednostavno mi nije jasno kako to nekome moze biti dobro, po kojim kriterijima samo da mi je znati. Strašno.![]()
Ja kad sam bila su bili odlični, ali to je bilo pred jedno godinu-dve.
Ja preporučam Lovorku i u Orijentovom ognjišču.
nisam baš puno jeo ćevape po rijeci ali u orijentovom ognjišću su bili sasvim solidni i bez nuspojava tipičnih za nekvalitetan roštilj