Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Ćevapi u Rijeci u Život i Stil forumu; Analogno temi "Ćevapi u Zagrebu" pitam di su najbolji u Rijeci. Meni je osobno Marun N1! Vasa misljenja?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-07-06, 15:51   #1 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Ćevapi u Rijeci

Analogno temi "Ćevapi u Zagrebu" pitam di su najbolji u Rijeci. Meni je osobno Marun N1! Vasa misljenja?
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 12:00   #2 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 17
Poruka: 1,758
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa
Re: Ćevapi u Rijeci

Pecenjara Park, svima poznatija kao Fadila na Zametu. Jes da cevapi nisu jako veliki ali su jako kvalitetni. Inace vlasnica je Bosanka tako da se vjerojatno radi i po bosanskim receptima

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 12:03   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

uz sve već navedeno meni su bomba i u lovorci
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 18:35   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: daMassa
Pecenjara Park, svima poznatija kao Fadila na Zametu. Jes da cevapi nisu jako veliki ali su jako kvalitetni. Inace vlasnica je Bosanka tako da se vjerojatno radi i po bosanskim receptima
Fadila - legendarni ćelapi i ogrozan ambijent (barem je bio kad sam ja stanovao na Zametu, pred dobrih 10 g )

Marun - korektni

U Lovorci nisam bio (nešto su pričali da se preselio kod semafora prema tunelu Učka, ali pojma nemam)

A da se to ćelapi proširi malo i na pljeske pa odemo u Permane
Odgovori sa citatom
Star 01-08-06, 18:47   #5 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Lovel

U Lovorci nisam bio (nešto su pričali da se preselio kod semafora prema tunelu Učka, ali pojma nemam)

A da se to ćelapi proširi malo i na pljeske pa odemo u Permane
va permani ću poći esteru molit,da još mi da pijači aš... pljeskavica sa sirom za anale,mada nisam bio barem 2 godine gore...

lovorka se preselila tamo prema tunelu učka,u onoj na podmurvicama dugo nisam bio,pa ne znam kakvo je stanje i da li još radi uopće..al ovu prema tunelu mogu samo preporučit
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 03:00   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 16
Poruka: 305
Reaper je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

Meni je najbolje kupit u Rijeci kod smrekara pa napravit sam na rostilju
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 17:33   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 27
Poruka: 209
juventus se izdvaja iz mase

riječani idite u zonu preko puta dvorane 3.maj oduševit cete se
Odgovor
Tagovi: cevapi, rijeci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103