| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Život i Stil forumu; Grana u Prečkom, daleko najbolji!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,639
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Ma, najbolje kupiti kvalitetno i svježe meso, okupiti ekipu i zaroštiljati na Ponikvama, Sljemenu ili negdje drugdje u prirodi. Pa čak i na Jarunu. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 36
Poruka: 564
![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Čevapi i opčenito roštilj su barem meni zakon u maksimiru u "MZ-u" i u Petrovaradinskoj (Špansko) u "STAROM KOTAČU". Probajte, ako vam nebude valjalo ja plačam račun!!!! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-09-05
Poruka: 173
![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Citat:
potpisujem, nisam neki ljubitelj ćevapa, ali oni ćevapi su the best u zagrebu 100% (kod srbina su mi bolje mazalice od ćevapa, sa kajmakom ofkors) ![]()
__________________ | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Ćevapi u Zagrebu Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| user friendly Datum registracije: 02-06-04 Lokacija: Zagreb Godina: 32
Poruka: 10,438
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Petrovaradinska, "Stari kotač" - Prečko ![]() Dobra jela s roštilja ali "Grana" mi je bolja ![]()
__________________ Ilsa: But what about us? Rick: We'll always have Paris. Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ćevapi u Zagrebu Citat:
netko pametan... ![]() moze i na bundeku... ![]() ![]() napravili sz rostilje tam ![]() Edit: kebab mi je bolji od cevapa... ![]() cevapi mi vec idu na usi kolko sam ih pojeo... ![]() ak vas zanima di kebab.. u Tkalčoj ![]() malo nize od pivnice 'mali medo' a zove se 'Kebap'
__________________ ** broos before whores... ** | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 30
Poruka: 352
![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Čingač se katastrofalno pokvaril,porcije su velike al meso više nije tak ukusno,a digli su cijene..... Al Grana kiks es često sam tam,a imaju raznih crnih piva pa se isplati (više neg smo navikli u grillovima) |
| | |
![]() |
| Tagovi: cevapi, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:40.