Ma, najbolje kupiti kvalitetno i svježe meso, okupiti ekipu i zaroštiljati na Ponikvama, Sljemenu ili negdje drugdje u prirodi. Pa čak i na Jarunu.![]()
Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Grana u Prečkom, daleko najbolji!...
nisam zgodan al sam nezgodan
Ma, najbolje kupiti kvalitetno i svježe meso, okupiti ekipu i zaroštiljati na Ponikvama, Sljemenu ili negdje drugdje u prirodi. Pa čak i na Jarunu.![]()
Konačno da i ja jednu kažem
Ima jedan mali roštilj na Kvatriću kod nove tržnice... drži ga od Rubelja seka... definitivno najbolji u gradu. Probala sam ih sve, ali ovaj je![]()
Čevapi i opčenito roštilj su barem meni zakon u maksimiru u "MZ-u" i u Petrovaradinskoj (Špansko) u "STAROM KOTAČU". Probajte, ako vam nebude valjalo ja plačam račun!!!!
Slažem se s tobom Sven.Nema boljih od MZ-a.
Pravi autor: sven0429
potpisujem, nisam neki ljubitelj ćevapa, ali oni ćevapi su the best u zagrebu 100% (kod srbina su mi bolje mazalice od ćevapa, sa kajmakom ofkors)![]()
mislim da je to prečko a ne špansko...šta bilo da bilo, blizu jePravi autor: sven0429
nisam zgodan al sam nezgodan
Petrovaradinska, "Stari kotač" - Prečko
Dobra jela s roštiljaali "Grana" mi je bolja
![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
** broos before whores... **
Čingač se katastrofalno pokvaril,porcije su velike al meso više nije tak ukusno,a digli su cijene.....
Al Grana kiks es često sam tam,a imaju raznih crnih piva pa se isplati (više neg smo navikli u grillovima)