Stranica 5 od 9 PrvoPrvo 123456789 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 85

Ćevapi u Zagrebu

Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo navikli...a ...

Starter
    Datum registracije
    06-11-06
    Starost
    49
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: Ćevapi u Zagrebu

Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo navikli...a cevapi-ukusni socni, somun velicine tanjura za pizzu socan a ne masan, mjuza BiH osamdesetih Dugmici, jabuka i sl... ma pravi ugodjaj. Restac je na av. dubrovnik u naselju trokut

Master of ceremony Avatar od korisnika Slider
    Datum registracije
    29-05-05
    Starost
    41
    Poruka
    2,094
    Liked
    0 times

Angry Re: Ćevapi u Zagrebu

Citat Pravi autor: sven0429 Pogledaj Poruke
    Čevapi i opčenito roštilj su barem meni zakon u maksimiru u "MZ-u" i u Petrovaradinskoj (Špansko) u "STAROM KOTAČU". Probajte, ako vam nebude valjalo ja plačam račun!!!!
    bio sam sa 10 frendova i nikom nisu valjali. duguješ mi 300 kuna

nebitna i fejk Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,052
    Liked
    104 times

Citat Pravi autor: ivandart Pogledaj Poruke
    Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo navikli...a cevapi-ukusni socni, somun velicine tanjura za pizzu socan a ne masan, mjuza BiH osamdesetih Dugmici, jabuka i sl... ma pravi ugodjaj. Restac je na av. dubrovnik u naselju trokut
    Fuj odvratni čevapi i nemaju ni S od sarajevskih čevapa... a da ne kažem da velika porcija dođe 36 kuna i konobarica zaboravi luk...
    Ne sviđaju mi se ni malo!
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Ja ne volim kad ćevape ne ispeku dovoljno, kad ono unutra bude prijesno.. fuj... bila negdje prije u Bosanskom Brodu na jednom mjestu di svi hvale, nisu ništa valjali... bar meni...

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

ja sam našla svoje savršene čevape i ja sretna ko malo dijete...
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

Starter
    Datum registracije
    06-11-06
    Starost
    49
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
    Fuj odvratni čevapi i nemaju ni S od sarajevskih čevapa... a da ne kažem da velika porcija dođe 36 kuna i konobarica zaboravi luk...
    Ne sviđaju mi se ni malo!
    Vidi se da nemaš pojma o sarajevskim ćevapima kad kažeš da je velika porcija 36 kn. To nije velika porcija već 15 u cijelo što je XXL porcija. To što ti zoveš velikom porcijom je 10 u cijelo i košta 28 kn. Mala je 5 u pola somuna i košta oko 16 kn. A luk možeš tražiti. Ja sam jeo ćevape i u Želji i kod Hodžića na Bašćaršiji i ne vidim nikakvu razliku. A i lijepo je uređeno, ma zbogom sve ostale rupčage

nebitna i fejk Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,052
    Liked
    104 times

Citat Pravi autor: ivandart Pogledaj Poruke
    Vidi se da nemaš pojma o sarajevskim ćevapima kad kažeš da je velika porcija 36 kn. To nije velika porcija već 15 u cijelo što je XXL porcija. To što ti zoveš velikom porcijom je 10 u cijelo i košta 28 kn. Mala je 5 u pola somuna i košta oko 16 kn. A luk možeš tražiti. Ja sam jeo ćevape i u Želji i kod Hodžića na Bašćaršiji i ne vidim nikakvu razliku. A i lijepo je uređeno, ma zbogom sve ostale rupčage

opet se našao jedan koji će mi pričati o sarajevu...
    ja zaista ne kužim ili ti nemaš okusa ili samo reklamiraš taj Saće...
    čevapi mali, prepečeni... možda i nije im loša receptura, ali netko ih tamo definitivno ne zna ispeći...od malih se ni vrabac ne bi najeo, a onih 15 je preskupo za čevape!
    ja nisam tamo ništa vidila sarajevsko osim one dvije vrećice sa strane na kojim piše sarajevo i par slika... a i one nisu bile od sarajeva nego od višegrada...o muzici da ni ne pričam jer je uopće nije bilo... a bila sam petkom navečer!!!
    rekoh jedino me lepinja podsjetila na sarjevske čevape... drugo nema veze s tim...
    e da... da ne izostavim ambijent... ako je tebi pod popločen kamenom i stolovi ko u Medvednici slično onim malim čaršijskim čevapdžinicama onda nek ti bude...
    ako ništa imaju dobar marketing... jer vidim da po svim forumima se nađe jedan koji ima 2-3 posta i reklamira to mjesto... a o reklamama o dnevnim novinama da ne pričam...
    Čingač je za njega restoran prve klase!
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

bazinga Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,433
    Liked
    46 times

ČINGAČ!!!!!!!!!!!!!!rulz...nema dalje i točka....
    All in all you're just another brick in the wall......

Starter
    Datum registracije
    30-11-06
    Starost
    62
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

najgori čevapi u 3 fenjera u dubravi kod benzinske 13Čn ....nije ni čudo kaj više nama pesa u blizini.....

Starter
    Datum registracije
    13-12-06
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

U "STAROM KOTACU" su daleko bolji cevapi nego u cingacu,i nalizi se u Preckom a ne Španskom

Lajkaj nas na Facebooku