| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Život i Stil forumu; Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-06 Godina: 46
Poruka: 2
![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo navikli...a cevapi-ukusni socni, somun velicine tanjura za pizzu socan a ne masan, mjuza BiH osamdesetih Dugmici, jabuka i sl... ma pravi ugodjaj. Restac je na av. dubrovnik u naselju trokut |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Citat:
Ne sviđaju mi se ni malo!
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-06 Godina: 46
Poruka: 2
![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Vidi se da nemaš pojma o sarajevskim ćevapima kad kažeš da je velika porcija 36 kn. To nije velika porcija već 15 u cijelo što je XXL porcija. To što ti zoveš velikom porcijom je 10 u cijelo i košta 28 kn. Mala je 5 u pola somuna i košta oko 16 kn. A luk možeš tražiti. Ja sam jeo ćevape i u Želji i kod Hodžića na Bašćaršiji i ne vidim nikakvu razliku. A i lijepo je uređeno, ma zbogom sve ostale rupčage |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Citat:
opet se našao jedan koji će mi pričati o sarajevu... ja zaista ne kužim ili ti nemaš okusa ili samo reklamiraš taj Saće... čevapi mali, prepečeni... možda i nije im loša receptura, ali netko ih tamo definitivno ne zna ispeći...od malih se ni vrabac ne bi najeo, a onih 15 je preskupo za čevape! ja nisam tamo ništa vidila sarajevsko osim one dvije vrećice sa strane na kojim piše sarajevo i par slika... a i one nisu bile od sarajeva nego od višegrada...o muzici da ni ne pričam jer je uopće nije bilo... a bila sam petkom navečer!!! rekoh jedino me lepinja podsjetila na sarjevske čevape... drugo nema veze s tim... e da... da ne izostavim ambijent... ako je tebi pod popločen kamenom i stolovi ko u Medvednici slično onim malim čaršijskim čevapdžinicama onda nek ti bude... ako ništa imaju dobar marketing... jer vidim da po svim forumima se nađe jedan koji ima 2-3 posta i reklamira to mjesto... a o reklamama o dnevnim novinama da ne pričam... Čingač je za njega restoran prve klase!
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cevapi, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:02.