Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo navikli...a ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Ja ne volim kad ćevape ne ispeku dovoljno, kad ono unutra bude prijesno.. fuj... bila negdje prije u Bosanskom Brodu na jednom mjestu di svi hvale, nisu ništa valjali... bar meni...
ja sam našla svoje savršene čevape i ja sretna ko malo dijete...
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Vidi se da nemaš pojma o sarajevskim ćevapima kad kažeš da je velika porcija 36 kn. To nije velika porcija već 15 u cijelo što je XXL porcija. To što ti zoveš velikom porcijom je 10 u cijelo i košta 28 kn. Mala je 5 u pola somuna i košta oko 16 kn. A luk možeš tražiti. Ja sam jeo ćevape i u Želji i kod Hodžića na Bašćaršiji i ne vidim nikakvu razliku. A i lijepo je uređeno, ma zbogom sve ostale rupčage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opet se našao jedan koji će mi pričati o sarajevu...
ja zaista ne kužim ili ti nemaš okusa ili samo reklamiraš taj Saće...
čevapi mali, prepečeni... možda i nije im loša receptura, ali netko ih tamo definitivno ne zna ispeći...od malih se ni vrabac ne bi najeo, a onih 15 je preskupo za čevape!
ja nisam tamo ništa vidila sarajevsko osim one dvije vrećice sa strane na kojim piše sarajevo i par slika... a i one nisu bile od sarajeva nego od višegrada...o muzici da ni ne pričam jer je uopće nije bilo... a bila sam petkom navečer!!!
rekoh jedino me lepinja podsjetila na sarjevske čevape... drugo nema veze s tim...
e da... da ne izostavim ambijent... ako je tebi pod popločen kamenom i stolovi ko u Medvednici slično onim malim čaršijskim čevapdžinicama onda nek ti bude...
ako ništa imaju dobar marketing... jer vidim da po svim forumima se nađe jedan koji ima 2-3 posta i reklamira to mjesto... a o reklamama o dnevnim novinama da ne pričam...
Čingač je za njega restoran prve klase!
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ČINGAČ!!!!!!!!!!!!!!rulz...nema dalje i točka....
All in all you're just another brick in the wall......
najgori čevapi u 3 fenjera u dubravi kod benzinske 13Čn ....nije ni čudo kaj više nama pesa u blizini.....
U "STAROM KOTACU" su daleko bolji cevapi nego u cingacu,i nalizi se u Preckom a ne Španskom![]()