Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Život i Stil forumu; Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-06, 14:27   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-06
Godina: 46
Poruka: 2
ivandart se izdvaja iz mase
Re: Ćevapi u Zagrebu

Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo navikli...a cevapi-ukusni socni, somun velicine tanjura za pizzu socan a ne masan, mjuza BiH osamdesetih Dugmici, jabuka i sl... ma pravi ugodjaj. Restac je na av. dubrovnik u naselju trokut
ivandart je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-06, 21:52   #42 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,095
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar
Angry Re: Ćevapi u Zagrebu

Citat:
Pravi autor: sven0429 Pogledaj Poruke
Čevapi i opčenito roštilj su barem meni zakon u maksimiru u "MZ-u" i u Petrovaradinskoj (Špansko) u "STAROM KOTAČU". Probajte, ako vam nebude valjalo ja plačam račun!!!!
bio sam sa 10 frendova i nikom nisu valjali. duguješ mi 300 kuna
Slider je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-06, 22:02   #43 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,814
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ivandart Pogledaj Poruke
Konačno savršeni ćevapi. Novi restac Saće (od sarajevski ćevapi) u punom smislu restac ne nekakva rupa na kakve smo navikli...a cevapi-ukusni socni, somun velicine tanjura za pizzu socan a ne masan, mjuza BiH osamdesetih Dugmici, jabuka i sl... ma pravi ugodjaj. Restac je na av. dubrovnik u naselju trokut
Fuj odvratni čevapi i nemaju ni S od sarajevskih čevapa... a da ne kažem da velika porcija dođe 36 kuna i konobarica zaboravi luk...
Ne sviđaju mi se ni malo!
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-06, 22:51   #44 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,024
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja ne volim kad ćevape ne ispeku dovoljno, kad ono unutra bude prijesno.. fuj... bila negdje prije u Bosanskom Brodu na jednom mjestu di svi hvale, nisu ništa valjali... bar meni...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 12:40   #45 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,246
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

ja sam našla svoje savršene čevape i ja sretna ko malo dijete...
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-06, 08:42   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-06
Godina: 46
Poruka: 2
ivandart se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica21 Pogledaj Poruke
Fuj odvratni čevapi i nemaju ni S od sarajevskih čevapa... a da ne kažem da velika porcija dođe 36 kuna i konobarica zaboravi luk...
Ne sviđaju mi se ni malo!
Vidi se da nemaš pojma o sarajevskim ćevapima kad kažeš da je velika porcija 36 kn. To nije velika porcija već 15 u cijelo što je XXL porcija. To što ti zoveš velikom porcijom je 10 u cijelo i košta 28 kn. Mala je 5 u pola somuna i košta oko 16 kn. A luk možeš tražiti. Ja sam jeo ćevape i u Želji i kod Hodžića na Bašćaršiji i ne vidim nikakvu razliku. A i lijepo je uređeno, ma zbogom sve ostale rupčage
ivandart je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-06, 16:47   #47 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,814
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ivandart Pogledaj Poruke
Vidi se da nemaš pojma o sarajevskim ćevapima kad kažeš da je velika porcija 36 kn. To nije velika porcija već 15 u cijelo što je XXL porcija. To što ti zoveš velikom porcijom je 10 u cijelo i košta 28 kn. Mala je 5 u pola somuna i košta oko 16 kn. A luk možeš tražiti. Ja sam jeo ćevape i u Želji i kod Hodžića na Bašćaršiji i ne vidim nikakvu razliku. A i lijepo je uređeno, ma zbogom sve ostale rupčage

opet se našao jedan koji će mi pričati o sarajevu...
ja zaista ne kužim ili ti nemaš okusa ili samo reklamiraš taj Saće...
čevapi mali, prepečeni... možda i nije im loša receptura, ali netko ih tamo definitivno ne zna ispeći...od malih se ni vrabac ne bi najeo, a onih 15 je preskupo za čevape!
ja nisam tamo ništa vidila sarajevsko osim one dvije vrećice sa strane na kojim piše sarajevo i par slika... a i one nisu bile od sarajeva nego od višegrada...o muzici da ni ne pričam jer je uopće nije bilo... a bila sam petkom navečer!!!
rekoh jedino me lepinja podsjetila na sarjevske čevape... drugo nema veze s tim...
e da... da ne izostavim ambijent... ako je tebi pod popločen kamenom i stolovi ko u Medvednici slično onim malim čaršijskim čevapdžinicama onda nek ti bude...
ako ništa imaju dobar marketing... jer vidim da po svim forumima se nađe jedan koji ima 2-3 posta i reklamira to mjesto... a o reklamama o dnevnim novinama da ne pričam...
Čingač je za njega restoran prve klase!
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-06, 23:11   #48 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,463
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ČINGAČ!!!!!!!!!!!!!!rulz...nema dalje i točka....
Odgovori sa citatom
Star 06-12-06, 09:15   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-11-06
Godina: 58
Poruka: 6
10040 se izdvaja iz mase

najgori čevapi u 3 fenjera u dubravi kod benzinske 13Čn ....nije ni čudo kaj više nama pesa u blizini.....
10040 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 23:22   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-12-06
Poruka: 14
FKIT se izdvaja iz mase

U "STAROM KOTACU" su daleko bolji cevapi nego u cingacu,i nalizi se u Preckom a ne Španskom
FKIT je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cevapi, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108