Meni najbolji ćevapi Čingač & Mitnica.. kod Srbina mi aš nisu dobri ali su nzato mazalice strašne!
Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Ja naručujem već par mjeseci ćevape u Mrvici ( nisam nikad bio tamo to je negdje na branimir placu, uvijek ...
"Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer."
Dave Barry.
Meni najbolji ćevapi Čingač & Mitnica.. kod Srbina mi aš nisu dobri ali su nzato mazalice strašne!
PER ASPERA AD ASTRA
eee...ajd molim vas ak neko ima broj od grane u prečkom... molim vas da pošaljete broj na 0915544230 ili 0921173083 .. fala.. il pošaljite mail mrav13@net.hr
fala ...![]()
Grana - Prečko
01/3880-224
Ne rade nedjeljom
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
il ajd ak imaš od grga grill na zagrebačkoj ... neki martinović je vlasnik ak pomaže.. ja nemrem nać.. il od mrvice 2 na malešnici
Hmm...ovaj prvi nemam
Mrvica 2
01/3778-366
Rade i nedjeljom do 22h
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
sunce vam vaše .. sad sam gladan ... obrisat ću ovu temu samo da se ne zdebljam ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Rubi grill na Kvatriću
Quantum materiae materietur marmota monax si marmota monax materiam possit materiari?
Kod Srbina je grijeh ici jest samo čevape. On je poznatiji po drugim jelima. tipa punjena vjesalica, ustipci, ruža.
ps: Maajka - jel' otvorio on onu svoju čevabđinicu ili ne? Jel' k'o probao?
psII: gdje se da pojest izvorno bosanska hrana tipa tufahije i sl.
Meni su dosta dobri u VG-u kod ZEN-a
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu