| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Ćevapi u Zagrebu u Život i Stil forumu; Ja naručujem već par mjeseci ćevape u Mrvici ( nisam nikad bio tamo to je negdje na branimir placu, uvijek naručim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Ja naručujem već par mjeseci ćevape u Mrvici ( nisam nikad bio tamo to je negdje na branimir placu, uvijek naručim u firmu) i ćevapi su fakat odlični, dostava je brzo najčešće dođu u roku od 20 min do pol sata, i osim ćevapa imaju odlične kotlete i šiš ćevape... Velika porcija je 22kn...
__________________ "Not all chemicals are bad. Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer." Dave Barry. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2
![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu eee...ajd molim vas ak neko ima broj od grane u prečkom... molim vas da pošaljete broj na 0915544230 ili 0921173083 .. fala.. il pošaljite mail mrav13@net.hr fala ... ![]() |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Veteran Datum registracije: 02-06-04 Lokacija: Zagreb Godina: 31
Poruka: 9,005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Grana - Prečko 01/3880-224 ![]() Ne rade nedjeljom
__________________ Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Veteran Datum registracije: 02-06-04 Lokacija: Zagreb Godina: 31
Poruka: 9,005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Hmm...ovaj prvi nemam Mrvica 2 01/3778-366 Rade i nedjeljom do 22h
__________________ Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,993
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ćevapi u Zagrebu Kod Srbina je grijeh ici jest samo čevape. On je poznatiji po drugim jelima. tipa punjena vjesalica, ustipci, ruža. ps: Maajka - jel' otvorio on onu svoju čevabđinicu ili ne? Jel' k'o probao? psII: gdje se da pojest izvorno bosanska hrana tipa tufahije i sl. Meni su dosta dobri u VG-u kod ZEN-a
__________________ “Šetam ja Malešnicom sa psom, naiđem na momke i dam im 200 kuna za pivo jer su normalni momci. Takva je moja publika”. Mišo Kovač Kralj |
| | |
![]() |
| Tagovi: cevapi, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.

Mišo Kovač Kralj